Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το τέλειο mini boho φόρεμα για τις βόλτες στις γιορτές

Νατάσσα Σχοινά
Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το τέλειο mini boho φόρεμα για τις βόλτες στις γιορτές

Ψάχνεις το φόρεμα που θα φοράς κατά την εορταστική περίοδο; Η Ελένη σού βρήκε την απάντηση.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει συνηθίσει το κοινό της σε εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της απουσίας της από τα τηλεοπτικά δρώμενα φρόντιζε να ενημερώνει τον λογαριασμό της στο Instagram με τα outfits που φορούσε, όμως, η επιστροφή της στον ρόλο της παρουσιάστριας δείχνει να της έχει δώσει έναν αέρα ανανέωσης.

Με την κομψότητα να είναι πλέον περισσότερο από ποτέ βασικός άξονας των εμφανίσεών της, η Ελένη έχει κάνει πια μία στυλάτη αναβάθμιση στο στυλ της και φορέματα, όπως αυτό που φόρεσε πρόσφατα, αποτελούν την απόδειξη.

Style edition: Γιατί η Ελένη φέτος δε μοιάζει με τον παλιό της εαυτό

Το εμπριμέ φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε με ένα mini εμπριμέ φόρεμα που στενεύει στη μέση για να διαμορφώνει τη σιλουέτα της και την hot τάση των τελευταίων μηνών, τα oversized μανίκια. Στο ύφασμα του σχεδίου μπλέκονται αποχρώσεις του ροζ καθώς και του μπεζ συνθέτοντας ένα καθαρά bohemian style μοτίβο.

eleni menegaki forema

Το εν λόγω φόρεμα μπορεί πολύ εύκολα να φορεθεί σε κάθε περίσταση της ημέρας, ειδικά τώρα κατά την εορταστική περίοδο, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να το ταιριάξεις στο περικείμενο είναι μερικές αλλαγές στους συνδυασμούς. Αν, για παράδειγμα, θες να το φορέσεις για μία χαλαρή βόλτα το πρωί ή στη δουλειά, ένα ζευγάρι μπότες ή ankle boots θα αποτελέσουν την τέλεια συνοδεία. Αν θες να το φυλάξεις για μία πιο ιδιαίτερη περίσταση το βράδυ, μπορείς κάλλιστα να το συνδυάσεις με high heels και να το κάνεις κατευθείαν πιο βραδινό. Τις πολύ κρύες ημέρες, σώζεις την κατάσταση με την προσθήκη ενός καλσόν.

Σε κάθε περίπτωση, το boho είναι ένα στυλ που δε φεύγει ποτέ από τη μόδα και μπορεί να προσφέρει μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση στο εκάστοτε look, πόσο μάλλον στις γιορτές που αποζητάς περισσότερη λάμψη και θετική ενέργεια.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τις φωτογραφίες από την bohemian style εμφάνιση της Μενεγάκη και το φόρεμά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το πιο hot trend στα παπούτσια φέτος

H Όλγα Τρέμη φοράει το power suit με τρόπο που αναδεικνύει τη θηλυκότητα ενός δυναμικού συνόλου

Do it like Ηλιάνα! 10 παντελόνια φόρμας για sporty chic εμφανίσεις