H Όλγα Τρέμη φοράει το power suit με τρόπο που αναδεικνύει τη θηλυκότητα ενός δυναμικού συνόλου

Διονυσία Καλαποθαράκου
H Όλγα Τρέμη φοράει το power suit με τρόπο που αναδεικνύει τη θηλυκότητα ενός δυναμικού συνόλου

Υπάρχουν μικρές, στυλιστικές λεπτομέρειες που μπορούν να εκσυγχρονίσουν ένα κλασικό, office look.

tremi tsakalotos meeting point12

‘Eνα πράγμα που σίγουρα απολαμβάνει βλέποντας ‘Suits’ -εκτός από την Meghan Markle πριν γίνει Δούκισσα- είναι το power dressing σε μία τόσο μεγάλη δικηγορική φίρμα. Αυστηρά deux pieces, παντελόνια με πιέτες, pointy heels για τις πιο τολμηρές και kitten heels με midi φούστες όσες επιλέγουν να έχουν και προσωπική ζωή μετά τη δουλειά και να μην εξαντληθούν πάνω στα δωδεκάποντα, είναι μερικά μόνο από τα τηλεοπτικά office looks που πολύ θα θέλαμε να βλέπαμε και στην πραγματική ζωή. Και ανάμεσα σε αυτά τα dreamy working outfits, συγκαταλέγεται και το κόκκινο κοστούμι της Όλγας Τρέμη.

To candy crepe jacket με το ασύμμετρο κούμπωμα που λατρέψαμε! Πώς το φόρεσε η Όλγα Τρέμη

Classy with a twist

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος, «συνάντησε» στο Meeting Point, το υποψήφιος πρόεδρο και ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκης, και τον ρώτησε για την υποψηφιότητά του για την αρχηγεία του κόμματος στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ αλλά και για όλα τα μεγάλα ερωτήματα για την επόμενη ημέρα της παράταξης. «Το κόμμα χρειάζεται ανανέωση ηλικιακή, αλλά και ανανέωση ιδεών», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης και εμείς δεν μπορούμε παρά να σκεφτούμε βλέποντας τις παρακάτω εικόνες και το video πως αυτό που σίγουρα ήταν άκρως φρέσκο και ανανεωμένο ήταν ο τρόπος που η δημοσιογράφος φόρεσε το power suit της.



olga tremh 8

Το συνδύασε με ένα bow tie πουκάμισο σε nude απόχρωση, χρυσό μακρύ κολιέ και κλασικές nude γόβες. Το στοιχείο που έκανε το look να μοιάζει πιο fashion forward ήταν πως δεν έδεσε αυστηρά τον φιόγκο της μπλούζας της αλλά τον άφησε επιμελώς ατημέλητο, να κρέμεται ανάμεσα στο πέτο του σακακιού της. Η επιλογή ενός κοστουμιού σε κόκκινη απόχρωση -ναι, δεν υπάρχουν μόνο τα μαύρα και τα γκρι σύνολα που βλέπεις στο ‘Suits’- είναι ένα ακόμα στυλιστικό στοιχείο που κάνει πιο εντυπωσιακό ένα τέτοιο κομψό, αλλά αυστηρό, σύνολο.

Η Όλγα Τρέμη με μία ακόμα εμφάνισή της μας έδειξε πώς πρέπει να γίνεται το power dressing τον φετινό χειμώνα για να είναι διακριτικό, classy αλλά και in style, ταυτόχρονα. Το εργασιακό dress code δεν είναι πάντα εκεί για να περιορίζει την αισθητική μας, το αντίθετο!

olga tremi 2

Ιnfo: Το «Meeting Point» μεταδίδεται από το Newsbomb.gr .gr και το Youtube channel του μεγάλου ειδησεογραφικού portal, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της φιλοξενίας κορυφαίων προσωπικοτήτων σε αυτή, η Όλγα Τρέμη σχολιάζει την πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα και μέσω της αρθρογραφίας της στο Newsbomb.gr.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

To houndstooth κουστούμι είναι το hero item για ένα business meeting - Πώς το φόρεσε η Όλγα Τρέμη

Logomania is back! To trend που όλες αγαπήσαμε επιστρέφει - Πώς το φόρεσε η Όλγα Τρέμη

Office style rules: Η Όλγα Τρέμη συνδύασε μπλε blazer με nude γόβες στην πιο in fashion A/W πρόταση