Οι αριστούχοι του κόκκινου χαλιού στα Teen Choice Awards

Οι αριστούχοι του κόκκινου χαλιού στα Teen Choice Awards

Πέντε κυρίες που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί των διάσημων βραβείων στην Αμερική.

teen1
teen2
teen3
teen4
teen5

Cameron Diaz
Με στράπλες A.L.C. φόρεμα σε nude απόχρωση και πέδιλα του ταλαντούχου σχεδιαστή, Burak Uyan εμφανίστηκε η αιώνια sexy Cameron Diaz. Ο λόγος που φιλοξενείται στις καλοντυμένες φυσικά δεν είναι το βαρετό της φόρεμα, αλλά τα εκπληκτικά της πέδιλα που κόβουν την ανάσα των fashionistas.


Rachel Bilson
Υπέροχη και φρέσκια στα λευκά εμφανίστηκε η νεαρά ηθοποιός με τη δημιουργία του οίκου Chloe και τα nude Brian Atwood μποτίνια της. Ό,τι και να φορέσει το κορίτσι αυτό καταφέρνει πάντα να φέρνει το fashion element στο κλασικό californian beauty.


Zooey Deschanel
H Zooey Deschanel εμφανίστηκε με Miu Miu φόρεμα και ασορτί παπούτσια στο κόκκινο χαλί δείχνοντας ότι το vintage ποτέ δεν πεθαίνει με τη ρομαντική της διάθεση στο look και τις τρισχαριτωμένες μαύρες μπαλαρίνες της.


Ashley Greene
Η μελαχρινή βρικόλακας του Twilight επένδυσε την απλότητα με ένα Givenchy στις αποχρώσεις του λευκού και μαύρου και κατάφερε όχι να μας πλήξει, αλλά να μας εντυπωσιάσει γιατί δεν την είχαμε συνηθίσει σε ανάλογα στυλάτες εμφανίσεις. Από εκεί που δεν το περιμέναμε μας ήρθε.


Nina Dobrev
Η πρωταγωνίστρια - femme fatale in the making του Vampire Diaries όχι απλά πήρε την πολυπόθητη - σανίδα βραβείο, αλλά με το Dolce & Gabbana φόρεμα της σε 50s αισθητική έδειξε ότι το sex appeal και η αριστοκρατικότητα δεν είναι κάτι που δεν συνδυάζεται. Μπράβο Nina!