Ανασκόπηση: Βραβεία, πρεμιέρες, φεστιβάλ! Οι πιο καλοντυμένες celebrities στα red carpet του 2021

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ανασκόπηση: Βραβεία, πρεμιέρες, φεστιβάλ! Οι πιο καλοντυμένες celebrities στα red carpet του 2021

Λίγο πριν υποδεχθούμε τη νέα χρονιά, ας θυμηθούμε μερικά από τα πιο iconic looks των stars κατά τη διάρκεια του έτους.

Βραβεία, πρεμιέρες ταινιών και σημαντικά φεστιβάλ επέστρεψαν στην μετά-Covid19 ζωή μας για να μας θυμίσουν την αίγλη του παλιού Hollywood. Σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, το 2021 είχε φυσική παρουσία κοινού στις περισσότερες διοργανώσεις, οι αίθουσες απονομής των βραβείων γέμισαν ξανά επιφωνήματα, έκπληξης, χαράς, συγκίνησης και ήχους παρατεταμένου χειροκροτήματος για τα πιο λαμπερά πρόσωπα του κινηματογράφου.

Παρότι και αυτή η χρονιά είχε τις δυσκολίες της για τη βιομηχανία του θεάματος, όπως και για τόσες άλλες, δεν ήταν λίγες οι φορές που οι εμφανίσεις της A-List του Hollywood μας έκαναν να ξεχαστούμε. Η Lady Gaga στο λανσάρισμα του House Of Gucci επαναπροσδιόρισε το στιλ του Old Hollywood, της λάμψης και της γοητείας των μεγάλων πρωταγωνιστριών, η Angelina Jolie επέστρεψε μπροστά στα φλας των φωτογράφων για να μας πει... πως καμία δεν φοράει Versace πιο grande από εκείνη ενώ η Jennifer Lawrence -που μας είχε λείψει λιγάκι είναι η αλήθεια- περπάτησε εγκυμονούσα και απαστράπτουσα στο red carpet με ένα υπέροχο Dior και έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα.


https://www.instagram.com/p/CXL5crbMGIA

Η επιστροφή των celebrities στο κόκκινο χαλί

Τα Oscars, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και οι Χρυσές Σφαίρες είναι θεσμοί που συγκέντρωσαν και φέτος το ενδιαφέρον όλων μας τόσο για τα βραβεία και τις απονομές όσο και τις εντυπωσιακές αφίξεις των celebrities στο κόκκινο χαλί. Ήταν ωστόσο το κόκκινο χαλί του MET Gala που μας πρόσφερε αλησμόνητες στιγμές μόδας, λάμψης και εκκεντρικότητας, ρίχνοντας μια γενναία δόση "αλατοπίπερου" στο 2021!


https://www.instagram.com/p/COI-7uWl1zX

Ποιος θα ξεχάσει τo Oscar de la Renta φόρεμα και τo αλά Marilyn Monroe attitude της Billie Eilish στις σκάλες του νεοϋορκέζικου μουσείου; Μια παραμυθένια εμφάνιση που κουβαλούσε ενα μήνυμα τόσο δυνατό (θα τα μάθεις όλα αν πατήσεις αυτό το link)!


https://www.instagram.com/p/CTyEHQ5Laig

...Και ποιος βεβαίως θα ξεχάσει επίσης την σούπερ εκκεντρική Kim Kardashian με Balenciaga, που ένας Θεός ξέρει πώς κατάφερε να ανέβει τα σκαλιά (όπως μάθαμε αργότερα πραγματικά δεν έβλεπε σχεδόν τίποτα πίσω από τη μάσκα) αλλά πάντως τη fashion statement εμφάνιση της βραδιάς την έκανε!

met gala KARDASHIAN

Προσωπικά, όμως, λάτρεψα το red carpet look της Jennifer Lopez στο Φεστιβάλ της Βενετίας η οποία επέλεξε μια λευκή δημιουργία Georges Hobeika couture και κοσμήματα Cartier και κυριολεκτικά έλαμπε, καλοντυμένη και ερωτευμένη, στο πλευρό του Ben Affleck (που δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της!).

jennifer lopez ben affleck festival venetias6

Ας το παραδεχτούμε όμως! Αυτή εδώ ήταν η χρονιά της Zendaya! Το κορίτσι του Spiderman έγινε talk of the town σε κάθε της εμφάνιση με πιο εμβληματικό ίσως το "wet look" φόρεμα του Οίκου Balmain που σχεδιάστηκε πάνω στο κορμί με καλούπι από το στήθος της για άψογη εφαρμογή! Η εμφάνιση στο φεστιβάλ της Βενετίας ολοκληρώθηκε με τις Christian Louboutin So Kate γόβες και Bulgari κοσμήματα.

Zendaya best fashion moments 2021

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και όταν περπάτησε με το φουτουριστικό Rick Owens φόρεμά της στην βρετανική πρεμιέρα του Dune...

Zendaya best fashion moments 2021 Dune

...αν και θα τολμούσα να πω ότι περισσότερο από κάθε άλλη πλευρά μας εντυπωσίασε με το σχεδό γυμνό spider dress του οίκου Maison Valentino στην πρεμιέρα της ταινίας Spider-Man: No Way Home, στο Λος Άντζελες.

Zendaya best fashion moments 2021 spider

Αλλά βέβαια... υπάρχει και το εκτυφλωτικό κίτρινο Maison Valentino στα Oscars! Τι θα έλεγες να θυμηθούμε τις πιο λαμπερές στιγμές από την απόλυτη βραδιά λάμψης του Hollywood;



Κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να δεις τις καλύτερες red carpet εμφανίσεις του 2021 και να προσθέσεις λίγη χρυσόσκονη σε αυτή τη χρονιά που τελειώνει:

ΔΙAΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MTV VMAs 2021: Οι καλύτερες red carpet εμφανίσεις από τη λαμπερή βραδιά

H Lady Gaga μας θύμισε τις ένδοξες red carpet στιγμές της στην πρεμιέρα του House of Gucci

Φεστιβάλ Βενετίας 2021: Metallics, τούλι και όγκοι κατακλύζουν το red carpet