Όχι, το μήνυμα πίσω από το φόρεμα της Billie Eilish στο Met Gala δεν ήταν ...η Μarilyn!

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Όχι, το μήνυμα πίσω από το φόρεμα της Billie Eilish στο Met Gala δεν ήταν ...η Μarilyn!

Η 19χρονη star έχει δηλώσει την αγάπη της για τα ζώα και αυτό έκανε και τώρα, στην πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Met Gala.

Την είδαμε τόσο εντυπωσιακά ντυμένη στο Met Gala 2021 και μας πήρε το μυαλό! Με την εξαιρετική δημιουργία του οίκου Oscar de la Renta, μάγεψε τα πλήθη με το pastel ροδικινί χρώμα της τουαλέτας της και την ουρά των 5 μέτρων που έμοιαζε με πέπλο!

Ναι, η Billie Eilish ήταν το κορίτσι εκείνο που πριν από λίγο καιρό φορούσε φαρδιά, μακριά ρούχα που κάλυπταν κάθε σπιθαμή του κοσμιού της. Ήταν η άποψή της, ήταν το θέλω και η φιλοσοφία πίσω από κάθε τι που έκανε... Όχι, δεν ήθελε να κάνει επιτυχία με το καλλίγραμμο σώμα της, ούτε με το παραμυθένιο - αναμφισβήτητα- πρόσωπό της. Ήταν το κορίτσι που έκανε επιτυχία με τη μουσική, τη φωνή και τους στίχους της. Το κορίτσι εκείνο που λάτρευε τον Justin Bieber, που είχε γεμίσει με αφίσες του το δωμάτιό της και ήθελε σαν τρελή ένα ντουέτο μαζί του (και όπως έδειξε η ιστορία, το πέτυχε!).

Met Gala 2021: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που έστρεψαν πάνω τους τα φλας

Και τώρα; Να που περπατά στο κόκκινο χαλί, έχοντας ήδη αποκτήσει 7 βραβεία Grammy, γεμάτη αυτοπεποίθηση. Με τα μαλλιά της στο χρώμα της πλατίνας και με σεξ απίλ μεγάλης star, όλοι έσπευσαν να την παρομοιάσουν ως άλλη Marilyn Monroe.

Κι όμως, το μήνυμα πίσω από το φόρεμα της Billie Eilish ήταν οικολογικό!



Η 19χρονη τραγουδίστρια δεν κάνει καμία εμφάνιση τυχαία! Το φόρεμά της στα Met Gala 2021 ήταν μια μεγάλη νίκη για τα ζώα. Τι εννοώ; Η Eilish δεν πήρε χρήματα για να εμφανιστεί με τη δημιουργία του συγκεκριμένου fashion brand αλλά αντ΄ αυτού έπεισε τον οίκο να σταματήσει τη χρήση φυσικής γούνας στις δημιουργίες του. Η κίνηση αυτή καθιστά την Eilish, τη φετινή συμπροέδρου του Met Gala, τη μόνη αξιόλογη προσκεκλημένη του φετινού event που χρησιμοποίησε την εμφάνισή της για να κάνει κάτι καλό, για τα ζώα και -κατ΄επέκτασιν- τον πλανήτη μας!

Το ρεκόρ που έκανε η Billie Eilish με τη νέα της φωτογραφία δεν το φαντάζεσαι

Ήταν η πρώτη φορά που η 19χρονης super star παραβρέθηκε στο θρυλικό γεγονός μόδας και φρόντισε να κάνει το ντεμπούτο της ξεχωριστό. Σε ένα παράδειγμα πραγματικής δύναμης που μπορεί να έχει μια star, η Eilish έπεισε τον οίκο μόδας Oscar de la Renta να μην χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά φυσικές γούνες, μια ένδειξη που την ανεβάζει γι' ακόμα μια φορά στα μάτια των θαυμαστών της!

Η Eilish, που έχει δηλώσει τη vegan φιλοσοφία της, εξέφρασε την υποστήριξή της για τα δικαιώματα των ζώων, γράφοντας στο Instagram: «Ευχαριστώ @oscardelarenta που σχεδίασες αυτό το ΟΜΟΡΦΟ φόρεμα και έδωσες ζωή στις ιδέες και το όραμά μου».


https://www.instagram.com/p/CTyEHQ5Laig

«Ήταν τιμή μου να φορέσω αυτό το φόρεμα γνωρίζοντας ότι ο οίκος Oscar de la renta δε θα ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ ξανά γούνα !!!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που οι @fernandogarciam1205 και @tokibunbun και όλη η ομάδα άκουσαν τις απόψεις μου γι΄αυτό το θέμα και τώρα έκαναν μια αλλαγή που έχει αντίκτυπο στο μεγαλύτερο καλό, όχι μόνο για τα ζώα αλλά και για τον πλανήτη και το περιβάλλον μας επίσης. Είναι τιμή μου που έπαιξα καταλυτικό ρόλο σε αυτό και παροτρύνω όλους τους σχεδιαστές να κάνουν το ίδιο», δήλωσε η 19χρονη star μέσα από το προσωπικό της account στο Instagram.

Δες την εμφάνισή της στο Met Gala 2021 στη gallery που ακολουθεί...