Πώς οι celebrities έχουν ξεκινήσει ήδη να φορούν το «χρώμα της χρονιάς» της Pantone για το 2022

Sabine Camhi
Πώς οι celebrities έχουν ξεκινήσει ήδη να φορούν το «χρώμα της χρονιάς» της Pantone για το 2022

Celebrities όπως η Zendaya, η Anya Taylor-Joy και η Lady Gaga έχουν ήδη φορέσει αυτή την απόχρωση στο κόκκινο χαλί φέτος. Μπορείς να μαντέψεις ποιο είναι;

Η Pantone είναι η εταιρία που κινεί τα νήματα σε όλες τις σχεδιαστικές τάσεις όσον αφορά τα χρώματα. Το χρώμα του 2022 της Pantone ανακοινώθηκε στις 8 Δεκεμβρίου, αλλά αρκετοί διάσημοι έχουν ήδη φορέσει αυτήν την απόχρωση σε δημόσιες εμφανίσεις τους φέτος.

Very Peri – δεν είναι απλώς, ένα ακόμη… μοβ

Το χρώμα του 2022 σύμφωνα με την Pantone ονομάζεται Very Peri και περιγράφεται ως μια ιδιαίτερη απόχρωση του μπλε. Η εταιρεία το δημιούργησε αναμιγνύοντας το μπλε με ένα βιολετί-κόκκινο. Λέγεται μάλιστα ότι συνδυάζει «την πιστότητα και τη σταθερότητα του μπλε με την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του κόκκινου». «Καθώς μεταβαίνουμε σε έναν κόσμο με πρωτοφανείς αλλαγές, το Pantone 17-3938 Very Peri δείχνει μια φωτεινή διάθεση και μια δυναμική παρουσία που προωθεί τη δημιουργική έκφραση».



Ποιοι το έχουν φορέσει

Πολλοί διάσημοι έχουν επιλέξει αυτό το χρώμα ήδη για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί και σε άλλες εκδηλώσεις. Η απόχρωση εντοπίστηκε για πρώτη φορά πάνω στην Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Kamala Harris, η οποία φόρεσε ένα custom Christopher John Rogers μωβ παλτό και φόρεμα στην ορκωμοσία του προέδρου τον Ιανουάριο. Η χρωματική επιλογή της Harris ήταν να συνδυάσει το κόκκινο και το μπλε, συμβολίζοντας έτσι τα μεγάλα πολιτικά κόμματα της χώρας που ενώνονται σε μια περίοδο διχασμού.

kamala_harris_orkwmosia_style70.jpg

Τι φόρεσαν οι Kamala Harris και Jill Biden στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ;

Η Zendaya φόρεσε το Very Peri στα BET Awards το 2021, όπου επέλεξε ένα vintage Versace φόρεμα, παρόμοιο με αυτό που φόρεσε η Beyoncé στο awards show το 2003. Η ηθοποιός Anya Taylor-Joy επέλεξε το χρώμα στα CFDA Fashion Awards τον περασμένο μήνα, όπου κέρδισε το βραβείο Face of the Year. Η Taylor-Joy φόρεσε το χρώμα σε ένα custom cocktail dress με ένα βαθύ ντεκολτέ κάτω από ένα σακάκι με peplum σχεδιασμένο από τον Oscar de la Renta.



Η Lady Gaga είναι άλλη μια celeb που το επέλεξε κατά την διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας Τύπου για την ταινία «House of Gucci». Στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο, η τραγουδίστρια-ηθοποιός φόρεσε ένα μοβ ντραπέ μάξι φόρεμα από τη ready-to-wear συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 του οίκου Gucci.



Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να δεις ποιες άλλες stars φόρεσαν αυτό το χρώμα στο κόκκινο χαλί μέσα στο 2021.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Lady Gaga αλλάζει σύνολα στις πρεμιέρες της ταινίας House of Gucci & εμείς ψηφίζουμε το καλύτερο

7 φορές που η Zendaya απέτισε φόρο τιμής σε style icons στο κόκκινο χαλί