7 φορές που η Zendaya απέτισε φόρο τιμής σε style icons στο κόκκινο χαλί

Sabine Camhi
7 φορές που η Zendaya απέτισε φόρο τιμής σε style icons στο κόκκινο χαλί

Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!

Η Zendaya κάνει σίγουρα μεγάλη έρευνα πριν τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Η star και ο στυλίστας της, ο Law Roach, έχουν δημιουργήσει αμέτρητα φανταστικά style moments, αλλά τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει τους δύο να αποτιούν φόρο τιμής σε icons και εμβληματικούς χαρακτήρες της ποπ κουλτούρας πολύ συχνά.



Πάρε, για παράδειγμα, την εμφάνισή της στα Grammys το 2016 και στα Oscars το 2021, στα οποία απέτισε φόρο τιμής στον David Bowie και την Cher αντίστοιχα. Επίσης, στα πρόσφατα BET Awards, η Zendaya φόρεσε ένα vintage φόρεμα που έμοιαζε πολύ με αυτό που φόρεσε η Beyoncé για να τραγουδήσει στο ίδιο award show το 2003.



Αυτό έχει γίνει επίσης ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για τους θαυμαστές της – για εκείνους δηλαδή που προσπαθούν να βρουν όλες τις πιθανές αναφορές και εικόνες που έχουν εμπνεύσει την πιο πρόσφατη εμφάνισή της. Και με την σειρά τους, είμαστε σίγουρες ότι η Zendaya και ο Law ζουν τις καλύτερες στιγμές της ζωής τους με την σύνθεση αυτών των συνόλων.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το ποιος από τους πελάτες του ενδιαφέρεται περισσότερο για την ιστορία της μόδας, ο Law είπε στο WWD το 2017, «Ως επί το πλείστον, η Zendaya, επειδή συνεργαζόμαστε εδώ και πολύ καιρό. Μοιραζόμαστε τόσες πολλές αναφορές, οι εμπνεύσεις και οι αναφορές μου γίνονται οι εμπνεύσεις και οι αναφορές της και αντίστροφα».

Για να δεις την ιστορία της μόδας να επαναλαμβάνεται, συνέχισε στην gallery παρακάτω και ανακάλυψε τις στιγμές που η γυναίκα που θαυμάζουμε και ο Law έκαναν ξεκάθαρα τις αναφορές τους στο κόκκινο χαλί.