H Chiara Ferragni έχει festive διάθεση και μας το δείχνει με τα Ultrasoft Cashmere Looks της

H Chiara Ferragni έχει festive διάθεση και μας το δείχνει με τα Ultrasoft Cashmere Looks της

Δες τα κομμάτια που επέλεξε από τη χειμερινή συλλογή Falconeri.

Winter white ή dark grey; Όποιο από τα δύο και αν είναι το color combo που επιλέγεις για τα φετινά Χριστούγεννα θα ταυτιστείς με την Chiara Ferragni που έβαλε και τα δύο χρώματα για τις εορταστικές εμφανίσεις της και πόζαρε με τα πιο classy και cozy look στο σαλόνι στου σπιτιού της. Τα κομμάτια που θα δεις και στα παρακάτω posts είναι τα αγαπημένα του It-girl/ designer και ανήκουν και τα δύο στη συλλογή 100% Pure Cashmere της Falconeri. To κάθε πουλόβερ κοστίζει €149.00 και αποτελεί statement piece για μία σοφιστικέ, ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα.


https://www.instagram.com/p/CXByg0Gocr-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Το λευκό, φαρδύ, πλεκτό ζιβάγκο από ultrasoft cashmere 2/28 με σκισίματα στο κάτω μέρος, έχει λαιμόκοψη, μανσέτες και χαμηλά έχει ύφανση ριμπ. Συνδυάζεται με λευκό, loose παντελόνι αλλά και με το αγαπημένο σου jean για all day chic looks.
To γκρι Falconeri πουλόβερ που φόρεσε η Chiara είναι και αυτό από τη σειρά Ultrasoft Cashmere και είναι ένα πλεκτό με στρογγυλή λαιμόκοψη σε loose fit γραμμή.


https://www.instagram.com/p/CWda0pVoYOO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάλεξε ποιο από τα δύο κομμάτια ταιριάζει στο στυλ σου και κάνε ένα δώρο κομψότητας, θαλπωρής και φινέτσας στον εαυτό σου για τη νέα χρονιά. Κάν’το όπως η Chiara και δεν θα χάσεις.