Είναι η Lady GaGa η υπέρμαχος του στυλ;

Είναι η Lady GaGa η υπέρμαχος του στυλ;

Τρεις κυρίες, ανάμεσά τους και η Lady Gaga εθεάθησαν να φορούν την ίδια Salvatore Ferragamo δημιουργία.

Η Lady Gaga είναι η τελευταία από τις τρεις κυρίες που φόρεσαν αυτή τη Salvatore Ferragamo δημιουργία από τη συλλογή του επόμενου χειμώνα πριν λίγες ημέρες όταν παρευρέθη στην πρωινή αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή «The View» στη Νέα Υόρκη. Η Gagaloo φόρεσε τα πάντα ασορτί και μεγάλες πέρλες στο λαιμό, εντυπωσιάζοντας και πάλι με την υπερβολή του στυλ της.

Λίγες ημέρες πριν η καλλονή Κινέζα ηθοποιός Fan Bingbing στο λανσάρισμα του νέου αρώματος Salvatore Ferragamo «Attimo» στο Πεκίνο φόρεσε το ίδιο ασπρόμαυρο φόρεμα σε συνδυασμό με μαύρες γόβες και ένα μαύρο καπέλο με βέλο, ενώ έσπασε τη μονοτονία του μοτίβο με μια μαύρη ζώνη στη μέση.

Ένα μήνα περίπου πριν στα τέλη Ιουνίου η Αυστραλή ηθοποιός Teresa Palmer φόρεσε και αυτή την ίδια δημιουργία με μαύρες γόβες και ένα ασημί clutch τσαντάκι, όλα με την υπογραφή Ferragamo, στην παρουσίαση της resort συλλογής του οίκου στην Νέα Υόρκη.

Όσο για το ποια το φόρεσε καλύτερα όλες είναι νικήτριες η καθεμιά στην κατηγορία της. Η Gaga για την υπερβολή που την διακρίνει, η Fan για την αγαλματένια παρουσία της και η Teresa γιατί, απλά, δεν έκανε τίποτα λάθος.

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232099