Το νέο homewear που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities (Shopping list)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το νέο homewear που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities (Shopping list)

H Αθηνά Οικονομάκου, η Χριστίνα Μπόμπα, η Τόνια Σωτηροπούλου και η Βίκυ Κάβουρα σου δείχνουν τον δρόμο για ένα επιτυχημένο casual look.

Η κακοκαιρία «Διομήδης» έπληξε την χώρα με αποτέλεσμα έντονες βροχές στην πρωτεύουσα αλλά και στις περισσότερες περιοχές. Αυτό συνεπάγεται με must-have προσθήκες στα outfits μας όπως οι γαλότσες, τα ζεστά ρούχα και το αδιάβροχο πανωφόρι, που έρχονται ξανά στην πρώτη γραμμή.

Το νέο homewear #2022edition

Την ίδια ώρα η επιστροφή της τηλεργασίας για αρκετές από εμάς καθώς και η μερική κοινωνική αποστασιοποίηση που επικρατεί λόγω της πανδημίας, μας ανάγκασαν να παραμένουμε για αρκετές ώρες της ημέρας μέσα στο σπίτι.

Όπως είναι απολύτως λογικό, τα cozy looks επιστρέφουν για να μείνουν και να μας χαρίσουν άνεση κάθε ώρα και στιγμή. Κακά τα ψέματα, καμία γυναίκα δεν βολεύεται να δουλεύει από τον καναπέ της φορώντας φόρεμα ή κοστούμι, γι'αυτό οι φόρμες, τα κολάν και τα μάλλινα πουλόβερ αποτελούν μερικές από τις ωραιότερες προτάσεις.

Οι Eλληνίδες celebrities είναι αρκετά ενημερωμένες σε θέματα μόδας, με τις χειμερινές εμφανίσεις τους να μας δίνουν συχνά #inspo για τα επόμενά μας looks. Μια ματιά στο Instagram feed σου αρκεί για να πειστείς πως οι εγχώριες celebs ποντάρουν φέτος στις φόρμες, τα άνετα matching-sets, τα headbands και τα casual πανωφόρια.

Χριστίνα Μπόμπα

mpompa homewear

Η influencer πόζαρε στον φακό με ένα μαύρο puffer jacket και πολύχρωμο printed μαντήλι το οποίο έδεσε στα μαλλιά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εντάξεις το συγκεκριμένο αξεσουάρ στις εμφανίσεις σου αφού μπορείς να το φορέσεις στον λαιμό, στους ώμους ή στο κεφάλι.

Αθηνά Οικονομάκου

oikonomakou1

Η ηθοποιός απολαμβάνει το χιονισμένο τοπίο στην Αράχωβα φορώντας πλεκτή ολόσωμη φόρμα, μάλλινη ζακέτα και ένα υπέροχο headband.

Τόνια Σωτηροπούλου

sotiropoulou formes

Η Τόνια Σωτηροπούλου επένδυσε σε μια πιο athleisure εμφάνιση επιλέγοντας μαύρο κολάν, ζακέτα και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Βίκυ Κάβουρα

kavoura formes

Η άνεση είναι το κλειδί για τις ημέρες των διακοπών και η Βίκυ Κάβουρα δείχνει να το γνωρίζει καλά. Η ηθοποιός πόζαρε φορώντας ένα σετ μαύρες φόρμες, το οποίο μπορεί να σε συντροφεύει κυριολεκτικά από το πρωί ως το βράδυ.

Κάνε τώρα scroll για να δεις μερικά από τα fashion items που ξεχώρισα για εσένα και σου προτείνω να εντάξεις στην χειμερινή γκαρνταρόμπα σου.

zaketa

PINK WOMAN

zaketa2

TOI-MOI

formes

SUGARFREE

papoutsia1

ADIDAS

kordela

ASOS

Πηγή κεντρικής: @athinao1konomakou

heidiklum formes

Do it like Heidi Klum! Οι φόρμες σε έντονα χρώματα επιστρέφουν (shopping list)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάντο όπως η Μαρία Κορινθίου! 10 πλεκτά items για να είσαι άνετη μέσα και έξω από το σπίτι

Detox στην γκαρνταρόμπα: 8 tips για να έχεις μία πολύ οργανωμένη ντουλάπα τη νέα χρονιά

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη επιλογές.