Η Μαρία Μπεκατώρου εξηγεί γιατί το denim on denim θα είναι πάντα στη μόδα με ένα outfit

Νατάσσα Σχοινά
Η Μαρία Μπεκατώρου εξηγεί γιατί το denim on denim θα είναι πάντα στη μόδα με ένα outfit

Και όλα τα απαραίτητα που θα χρειαστείς για να αντιγράψεις το look της παρουσιάστριας.

Υπήρχε μία περίοδος που το denim on denim δεν είχε την τιμητική του. Δημιουργούσε φόβο στη σωστή εκτέλεσή του αλλά και αμφιβολία σχετικά με το αν τελικά το εν λόγω trend είναι εξοπλισμένο με τις προδιαγραφές για να παραδώσει ένα κομψό αποτέλεσμα. Σε αυτήν την αντίληψη συνέβαλαν και ορισμένοι όχι και τόσο επιτυχημένοι πειραματισμοί στα 90s από είδωλα της εποχής, όπως η Britney Spears και ο Justin Timberlake.

Στο 2022, ωστόσο, υπάρχει τρόπος να φορέσεις denim on denim και όχι απλώς να μην αποτύχεις αλλά και να δημιουργήσεις μία από τις πιο μοντέρνες και chic καθημερινές εμφανίσεις. Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε ακριβώς αυτό με το πρόσφατο σύνολό της στο «The Chase» του Mega.



Η Μαρία Μπεκατώρου επιλέγει denim on denim

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει συνηθίσει το κοινό σε ιδιαίτερα κομψές εμφανίσεις στις παρουσιάσεις των εκπομπών της στην τηλεόραση. Με τη βοήθεια του στυλίστα της, Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, η παρουσιάστρια συνέθεσε το τέλειο denim on denim look με κομμάτια από το Passion Alley, παπούτσια από Tsakiris Mallas και κοσμήματα από Gavello Milano.

https://www.instagram.com/p/CZPetUiMzpU

Για το outfit, επέλεξε μία πιο σκουρόχρωμη απόχρωση σε denim που έκανε πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα αντίθεση με το ανοιχτό χρώμα στα μαλλιά και στην επιδερμίδα της.

Tips για να δημιουργήσεις το τέλειο denim on denim look

  • Πειραματίσου με διαφορετικά χρώματα σε top και bottom, αλλά χωρίς αυτά να έρχονται σε ασυμφωνία. Αν, για παράδειγμα, συνδυάσεις λευκό ή μαύρο jean με μπλε denim jacket, δύσκολα το αποτέλεσμα δε θα είναι επιθυμητό.

  • Επίλεξε αποχρώσεις denim που ταιριάζουν στα χρώματά σου.

  • Μην υπερβάλλεις στα denim στοιχεία. Δηλαδή, εφόσον η βάση του outfit είναι denim, μην επιλέξεις και αξεσουάρ denim.

Για να φτιάξεις κι εσύ τα δικά σου denim on denim outfits, στη συνέχεια συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο chic κομμάτια της αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με πράσινο midi φόρεμα και σκουλαρίκια των 12 ευρώ η Kate Middleton στη νέα της εμφάνιση

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιλέγει animal print το 2022! Πώς θα το φορέσεις κι εσύ (Shopping list)

10 μακρυμάνικα tops για τα χειμερινά σου outfits-Inspo η Ελένη Μενεγάκη (Shopping list)