Με πράσινο midi φόρεμα και σκουλαρίκια των 12 ευρώ η Kate Middleton στη νέα της εμφάνιση

Νατάσσα Σχοινά
Με πράσινο midi φόρεμα και σκουλαρίκια των 12 ευρώ η Kate Middleton στη νέα της εμφάνιση

Η δούκισσα του Cambridge κομψή και καλοντυμένη όπως πάντα.

Μάλλον είναι ασφαλές να χαρακτηρίσουμε την Kate Middleton ως μία από τις πιο διάσημες -ίσως και την πιο διάσημη- royal του πλανήτη. Για πολλούς και σίγουρα για τη βασίλισσα Ελισάβετ, η δούκισσα του Cambridge είναι το queen material που μπορεί να τη διαδεχτεί και να προστατεύσει τα «πιστεύω» του θρόνου. Ωστόσο, η άλλοτε «Waity Katie» βρίσκεται πια στα πρώτα θέματα συζήτησης και για έναν άλλον λόγο: τις στυλιστικές της επιλογές.

Η Middleton είναι μία γυναίκα με κλασικό στυλ, αγαπάει τα midi φορέματα και προτιμάει όσο το δυνατόν τα πιο απλά υφάσματα, χωρίς υπερβολές στις διακοσμήσεις και στα χρώματα. Η πρόσφατη εμφάνισή της κατά την επίσκεψή της στην υπηρεσία ψυχικής υγείας «Shout» ήταν μία από αυτές.



Η επίσκεψη της Kate Middleton στο «Shout»

Η Kate Middleton έδωσε το παρών στο «Shout», το οποίο στηρίζει μέσω βασιλικής χρηματοδότησης, ώστε να δίνεται η δυνατότητα 24 ώρες το 24ωρο σε οποιονδήποτε άνθρωπο να επικοινωνεί μέσω μηνυμάτων και να μοιράζεται τις δυσκολίες του μέσα σε ένα περιβάλλον εχεμύθειας. Για την περίσταση, η δούκισσα επέλεξε ένα φόρεμα με πράσινο και μαύρο χρώμα από Derek Lam 10 Crosby (σ.σ. Κόστισε περί τα 425 ευρώ) με ζώνη στη μέση, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι suede μπότες.

kate middleton shout dress2

Όσον αφορά στα σκουλαρίκια, ωστόσο, η Kate αποφάσισε να κινηθεί σε ένα πιο προσιτό σχέδιο, επιλέγοντας ένα ζευγάρι χρυσούς, μικρού μεγέθους κρίκους από ASOS που κόστισαν μόλις 10 λίρες -12 ευρώ-.

kate middleton shout dress4

Αν πήρες έμπνευση από το outfit της Kate Middleton και θες να δημιουργήσεις τα αντίστοιχα δικά σου looks, συνέχισε παρακάτω, καθώς σε περιμένουν μερικά από τα πιο ωραία και κομψά πράσινα εμπριμέ φορέματα της αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το καμηλό παλτό είναι το key staple (και) των χειμωνιάτικων εμφανίσεων της Kate Middleton

Eννιά κοσμήματα που Kate Middleton και Meghan Markle κληρονόμησαν από την πριγκίπισσα Diana

Kate Middleton: Tο φόρεμα που έβαλε στη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία είναι ο ορισμός του safari chic