H Τόνια Σωτηροπούλου μας θύμισε γιατί πρέπει όλες να έχουμε ένα μαύρο mini φόρεμα

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Τόνια Σωτηροπούλου μας θύμισε γιατί πρέπει όλες να έχουμε ένα μαύρο mini φόρεμα

Η ηθοποιός φόρεσε το little black dress που θα σε συντροφεύει από το πρωί ως το βράδυ.

Κακά τα ψέματα, όλες οι γυναίκες αγαπάμε τη μόδα και δεν μπορούμε να περιοριστούμε σε λίγα μόνο fashion items. Η γκαρνταρόμπα μας απαρτίζεται άλλωστε από ρούχα για κάθε περίσταση όπως κομμάτια για το γραφείο, για τις casual εμφανίσεις μας, το γυμναστήριο ή τις βραδινές μας εξόδους.

To φόρεμα που θα φοράς on repeat

Τα φορέματα είναι ό,τι πιο θηλυκό, άνετο και sexy μπορείς να επιλέξεις για τις εμφανίσεις σου. Υπάρχουν σε πληθώρα σχεδίων, γραμμών που κολακεύουν κάθε σωματότυπο και παράλληλα αναδεικνύουν τα δυνατά σου σημεία. Αν είσαι petite κορίτσι, τα στράπλες mini φορέματα είναι ιδανικά για εσένα.

Αν υπάρχει ένα και μόνο φόρεμα το οποίο αποτελεί τον ορισμό της διαχρονικότητας, αυτό είναι αναμφίβολα το mini μαύρο φόρεμα (aka little black dress). Φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας και όταν συνδυαστεί καταλλήλως ταιριάζει σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις.

Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι η no1 λύση σε κάθε ενδυματολογικό μας ενδοιασμό, αφού ταιριάζει εξίσου σε όλες τις γυναίκες και συνδυάζεται με τα πάντα. Φόρεσέ το στο γραφείο με ψηλές μπότες και ένα μακρύ παλτό ή με high heels και faux γούνα για τις νυχτερινές σου εξόδους. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ και θα συνθέσει πολλά εντυπωσιακά looks.

tonia sotiropoulou faux leather outfit

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το faux leather outfit που θες στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα

tonia forema1

H Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε στην πόλη του φωτός και φωτογραφήθηκε με απαράμιλλο στυλ. Η ηθοποιός-μοντέλο πόζαρε με το mini black dress της και μοιράστηκε αργότερα τις φωτογραφίες με τους ακόλουθούς της στο Instagram. Έτσι εμείς είχαμε τη δυνατότητα να αντλήσουμε έμπνευση

Πώς θα φορέσεις το μαύρο mini φόρεμα- 5 προτάσεις

via GIPHY

#1 Mε μπότες over the knee και παλτό...σε ένα επαγγελματικό ραντεβού

#2 Με καλσόν, σακάκι και αρβυλάκια...στο γραφείο

#3 Με ψηλοτάκουνα πέδιλα και clutch bag...σε μια βραδινή έξοδο

#4 Με πουκάμισο, καλσόν και ψηλοτάκουνα μποτάκια

#5 Με boho ζώνη και cowboy boots

Πηγή κεντρικής: @toniasotiropoulou



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί συγκέντρωσα για εσένα 10 μαύρα mini φορέματα που αξίζουν μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου.