Η Χριστίνα Μπόμπα πιο στυλάτη από ποτέ με legwear από τη συλλογή Natural Fibers της Calzedonia

Η Χριστίνα Μπόμπα πιο στυλάτη από ποτέ με legwear από τη συλλογή Natural Fibers της Calzedonia

Ο απόλυτος συνδυασμός από άνετα, stylish και φιλικά προς το περιβάλλον κολάν, καλσόν και κάλτσες για τις σύγχρονες γυναίκες, έχει την υπογραφή Calzedonia.

Η Χριστίνα Μπόμπα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με ένα υπέροχο homewear look που αποτελείται από ένα ροζ κομψό πουλόβερ και καφέ κασμιρένιο καλσόν. Η influencer μας έδειξε αργότερα πόσο άνετα και θηλυκά είναι τα jogger pants, φορώντας ένα Calzedonia κομμάτι που όλες θα θέλαμε για cozy εμφανίσεις τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού.

mpompa2

Aπαλό και ντελικάτο στο δέρμα, το οργανικό βαμβάκι συνδυάζει την άνεση με το σεβασμό στο περιβάλλον. Tα fashion items με cashmere είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις το κρύο με ακαταμάχητο στυλ. Το υποαλλεργικό νήμα από βαμβάκι στο δέρμα εγγυάται μια ευχάριστη αίσθηση απαλότητας που θα σε συντροφεύει όλη την ημέρα.

mpompa5

To homewear επιστρέφει φέτος για να μείνει και να μας χαρίσει άνεση κάθε ώρα και στιγμή. Κακά τα ψέματα, καμία γυναίκα δεν βολεύεται να δουλεύει από τον καναπέ της φορώντας φόρεμα ή κοστούμι, γι'αυτό οι φόρμες, τα κολάν και τα μάλλινα items αποτελούν μερικές από τις ωραιότερες προτάσεις.

mpompa3

Η Χριστίνα φόρεσε ένα γκρι κασμιρένιο flare pants με λευκό μακρυμάνικο τοπ και ασορτί κάλτσες, δίνοντάς μας έμπνευση για τα καθημερινά μας looks.

Copy the look

Τώρα μπορείς να αποκτήσεις κι εσύ τα αγαπημένα Calzedonia items της Χριστίνας Μπόμπα με ένα κλικ.

panteloni

Κολάν Comfort Flare με Κασμίρι

kalson

Απαλό Καλσόν από Μοντάλ και Κασμίρι

joggerpants

Παντελόνι Jogger Comfort με Κασμίρι

kaltses

Κάλτσες από Μαλλί Και Κασμίρ

Πηγή φωτογραφιών: calzedonia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: