Το all day φόρεμα της βασίλισσας Letizia που κοστίζει 50 ευρώ

Νατάσσα Σχοινά
Το all day φόρεμα της βασίλισσας Letizia που κοστίζει 50 ευρώ

Η βασίλισσα της Ισπανίας φόρεσε ένα πολύ κομψό και πολύ προσιτό φόρεμα.

Λίγο πολύ, κάθε γυναίκα θα ενημερωθεί για τις στυλιστικές επιλογές των μελών της βασιλικής οικογένειας. Η Kate Middleton και η Meghan Markle είναι σίγουρα δύο κορίτσια που καταφέρνουν να κάνουν τα φωτογραφικά φλας να αστράφτουν πάνω τους με τα outfits που δημιουργούν και όχι μόνο με τις παρουσίες τους. Ωστόσο, αν έπρεπε να δώσεις τον τίτλο της πιο καλοντυμένης royal, τότε μάλλον αυτός θα πήγαινε στη βασίλισσα Letizia.

Η βασίλισσα της Ισπανίας είναι μία πολύ κομψή και στυλάτη γυναίκα και το επιβεβαιώνει με κάθε της εμφάνιση. Στις αγαπημένες της επιλογές βρίσκονται τα classy φορέματα και οι συνδυασμοί τους με σακάκια. Το ακόμα πιο θετικό της υπόθεσης, όμως, είναι ότι πολύ συχνά, τα ρούχα που επιλέγει είναι και προσιτά στη μέση γυναίκα.



Το all day φόρεμα της βασίλισσας Letizia

Όταν η βασίλισσα Letizia έδωσε το παρών στο Forum ενάντια στον καρκίνο ως επίτιμη πρόεδρος της Ισπανικής Ένωσης Κατά του Καρκίνου και του Επιστημονικού της Ιδρύματος, αποφάσισε να κάνει μία αρκετά απλή αλλά ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση. Στο event που πραγματοποιήθηκε στο Espacio COMO της Μαδρίτης, η Letizia επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα Mango με ένα κόκκινο σακάκι και ίδιου χρώματος λεπτομέρειες σε ζώνη και γόβες.



Πέρα από το ότι μιλάμε για έναν πολύ ωραίο συνδυασμό χρωμάτων, το φόρεμα της βασίλισσας (που θα το βρεις εδώ) κοστίζει μόλις 60 δολάρια, δηλαδή περί τα 52,90 ευρώ, κάνοντας πιο εύκολη την αντιγραφή του outfit από τη μέση γυναίκα.

Αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που κάποια εμφάνιση της βασίλισσας Letizia έρχεται στο προσκήνιο. Συνήθως κάθε φορά που εμφανίζεται δημόσια έχεις κάτι να πεις είτε για το συνολικό της look είτε για κάποιο item που ξεχώρισε. Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερες εμφανίσεις της βασίλισσας της Ισπανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας είναι και βασίλισσα του sustainability

H Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας μόλις φόρεσε τα παπούτσια που λάτρευε η Rachel Green στα Φιλαράκια

Η βασίλισσα Letizia παρά λίγο να χάσει ένα ιστορικό κόσμημα - Φαντάσου αυτόν που θα το έβρισκε