Το αγαπημένο brand της Κατερίνας Παναγοπούλου ορίζει το Grecian Chic στυλ

Το αγαπημένο brand της Κατερίνας Παναγοπούλου ορίζει το Grecian Chic στυλ

Η παρουσιάστρια ειδήσεων του Μega ντύνεται πολύ κομψά και εκτός πλατό.

«I have a thing for… Zeus&Δione», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος ενός αφιερώματος μόδας για την Κατερίνα Παναγοπούλου, την παρουσιάστρια ειδήσεων του Mega, που εκτός από έμπειρη δημοσιογράφος είναι και μία πολύ κομψή γυναίκα που δεν χάνει στιγμή τη διάθεσή της για προσεγμένες, preppy εμφανίσεις.

Ancient Greek

Η ξανθιά anchorwoman μπορεί στο κανάλι να ντύνεται με αυστηρά κοστούμια και ανδρόγυνα πουκάμισα, στην προσωπική της ζωή όμως αγαπάει το αέρινο, αρχαιοελληνικό στυλ των δημιουργιών Zeus&Δione. Το ελληνικό brand με τη διεθνή απήχηση είναι ταυτισμένο με τα φωτεινά χρώματα που θυμίζουν αττική γη και κυκλαδίτικα νησιά, με τα ντραπαρίσματα, τις πτυχώσεις και τις chic ασσυμετρίες. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery αλλά και στη φωτογραφία από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη», η Κατερίνα τολμάει να παίξει με bold colors όπως το φούξια και το γαλάζιο αλλά κάνει και mix&match επιλογές συνδυάζοντας ένα loose top με το αγαπημένο της casual demin.


https://www.instagram.com/p/CGIBKolA858


Όταν στην επαγγελματική σου ζωή είσαι υποχρεωμένη να ακολουθείς ένα αυστηρό dress code καμιά φορά είναι δύσκολο να μην καταφύγεις στην εύκολη και πρακτική λύση του athleisure style. H Kατερίνα όμως είναι για τα «δύσκολα» και αυτό φαίνεται από τις all day chic επιλογές της. Mπορεί στις off duty εμφανίσεις της να κυκλοφορεί και με leggings, sneakers και φούτερ αλλά όταν πρόκειται να πάει καλεσμένη σε εκπομπή τα Zeus&Δione κομμάτια είναι πάντα η πρώτη της επιλογή και είναι ομολογουμένως μία πολύ φινετσάτη επιλογή.
Δες επίσης: Υπάρχουν άνετα τακούνια και στα συγκεντρώσαμε σε έναν Οδηγό Αγοράς