Υπάρχουν άνετα τακούνια και στα συγκεντρώσαμε σε έναν Οδηγό Αγοράς

Τσακιρίδου Χριστίνα
Υπάρχουν άνετα τακούνια και στα συγκεντρώσαμε σε έναν Οδηγό Αγοράς

Δέκα ζευγάρια high heels στα οποία δεν θα μπορείς να αντισταθείς.

Oι εκπτώσεις αποτελούν ευκαιρία για να ανανεώσουμε οικονομικά την γκαρνταρόμπα μας και δεν σου κρύβω πως το μόνο πράγμα που αγοράζω κάθε φορά είναι ένα νέο ζευγάρι παπούτσια. Τι κι αν η ντουλάπα είναι γεμάτη από γόβες, sneakers και μποτάκια, πάντα θα βρεθεί ένα ακόμη σχέδιο που θα μου κλέψει την καρδιά και θα προστεθεί στην wishlist του μήνα.

Ναι, τα high heels (aka ψηλοτάκουνα) είναι αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες ever του ωραίου φύλου και δεν ντρεπόμαστε καθόλου να το ομολογήσουμε (εγώ σίγουρα όχι!). Όσα stilettos κι αν έχουμε αγοράσει, αξίζει να επενδύσουμε αυτή τη σεζόν σε ένα νέο shoe trend, το οποίο θα μας χαρίσει άνεση και θα ολοκληρώσει επιτυχώς τις εμφανίσεις μας.

Μπορεί οι 12ποντες γόβες μου να είναι ο ορισμός της θηλυκότητας ωστόσο μετά από 5 ώρες (και πολλές λέω) πάνω σε αυτές, το περπάτημά μου αρχίζει να μην είναι και τόσο θελκτικό. Τα καλά νέα είναι πως η βιομηχανία της μόδας δεν σταματά να εξελίσσεται, φέρνοντας στο προσκήνιο πολλά στυλ παπουτσιών που συνδυάζουν σταθερότητα και απαράμιλλο στυλ.

kafempotes

10 ζευγάρια καφέ μπότες για στυλάτες και άνετες χειμερινές εμφανίσεις

iliana mpotakia

@ilianapapageorgiou

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόζαρε στον φακό φορώντας λευκά ψηλοτάκουνα tracksole μποτάκια, μια από τις ωραιότερες επιλογές για τα καθημερινά σου outfits. Νεανικά, κομψά και απόλυτα άνετα, προσφέρουν σταθερό βήμα και style χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Τι τακούνια να επιλέξεις για να είσαι άνετη

via GIPHY

#1 Chunky heels

#2 Cowboy μπότες και μποτάκια

#3 Ψηλοτάκουνα tracksoles

#4 Πέδιλα με χοντρό τακούνι

#5 Mules

Πηγή κεντρικής: oliviaculpo



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα ωραιότερα και πιο άνετα high heels της αγοράς για να επενδύσεις στο αγαπημένο σου ζευγάρι.