Το chic blazer της Όλγας Τρέμη είναι στο πιο σοφιστικέ χρώμα της σεζόν

Διονυσία Καλαποθαράκου
Το chic blazer της Όλγας Τρέμη είναι στο πιο σοφιστικέ χρώμα της σεζόν

Mε το «σωστό» μπλε σακάκι μπορείς να μεταμορφώσεις όλα τα corporate looks σου.

H Όλγα Τρέμη σε ένα ακόμα «Meeting Point» έδωσε ραντεβού με την κομψότητα και το διαχρονικό στυλ. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος σε αυτήν την εκπομπή είχε καλεσμένο τον γραμματέα του ΜέΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη. Ο κ.Βαρουφάκης μιλώντας στο Newsbomb και στην Όλγα Τρέμη τόνισε πως εκτιμά ότι η κυβέρνηση θα πάει σε πρόωρες εκλογές είτε μέσα στο 2022, είτε την άνοιξη του 2023 και δείχνει ως πιθανότερα μετεκλογικά σενάρια είτε την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΚΙΝΑΛ, είτε την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ.

For blue lovers...

Ολόκληρο το «Meeting Point» μπορείς να το παρακολουθήσεις παρακάτω, εμείς όμως θα σταθούμε για μία ακόμα φορά στο αψεγάδιαστο, preppy style της Όλγας Τρέμη. Η δημοσιογράφος, μαζί με τη στυλίστριά της Βάσω Μπάρκα, επέλεξε ένα μπλε σακάκι Emporio Armani από το Attica Department Store, το οποίο συνδύασε με ένα μπεζ πουκάμισο, ένα μπεζ υφασμάτινο παντελόνι σε στενή, ίσια γραμμή και ένα ζευγάρι nude γόβες. To grey blue blazer της είναι το key piece που δίνει ένα πιο σύγχρονο και επίκαιρο twist στο σύνολο και είναι επίσης και το ρούχο που μπορεί να λειτουργήσει ως πασπαρτού για όλα τα ανοιξιάτικα looks μας.




Με τον Μάρτιο να βρίσκεται προ των Πυλών, ένα μπλε σακάκι σαν και αυτό είναι ιδανικό για να κάνουμε πιο σοφιστικέ το αγαπημένο μας style combo: jean με λευκό T-shirt. Είναι λιγότερο «αυστηρό» από το κλασικό, μαύρο blazer και ταυτόχρονα έχει μία ageless φινέτσα που το κάνει must have για κάθε ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Το συμπέρασμα; Υιοθέτησε το look της Όλγας Τρέμη εντός… αλλά και εκτός δουλειάς!

Δες επίσης: Black Suit Look: Η Όλγα Τρέμη φόρεσε την επιτομή της κομψότητας με τον πιο σύγχρονο τρόπο