Black Suit Look: Η Όλγα Τρέμη φόρεσε την επιτομή της κομψότητας με τον πιο σύγχρονο τρόπο

Black Suit Look: Η Όλγα Τρέμη φόρεσε την επιτομή της κομψότητας με τον πιο σύγχρονο τρόπο

Ένα μεσάτο μαύρο σακάκι και ένα ασορτί παντελόνι, μπορούν να γίνουν τα μόνα fashion staples που χρειάζεσαι τις φετινές γιορτές.

olga tremi 5

O Yves Saint Laurent έλεγε πως «δεν καταλαβαίνει γιατί να φορέσεις κάτι άλλο αν μπορείς να φορέσεις ένα tuxedo». Ίσως η αγάπη του για το συγκεκριμένο, εμβληματικό σύνολο τον έκανε να σχεδιάσει το «Le Smoking» το 1966, ένα κλασικό μαύρο κοστούμι για γυναίκες που έμεινε στην ιστορία ως η πρώτη στιγμή αποθέωσης του ανδρόγυνου look.

H Όλγα Τρέμη φοράει το power suit με τρόπο που αναδεικνύει τη θηλυκότητα ενός δυναμικού συνόλου

Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε και το black suit κέρδισε επάξια μία θέση στην γκαρνταρόμπα κάθε δυναμικής και σύγχρονης γυναίκας. Ταρακούνησε λίγο την παντοδυναμία των ladylike φορεμάτων και μας έδειξε πως τα φουστάνια δεν είναι μονόδρομος για μία κομψή εμφάνιση. Και η Όλγα Τρέμη, με την τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή «Meeting Point» απέδειξε πως το κλασικό black suit είναι και το ιδανικό office σύνολο, αν θες να συνδυάσεις διαχρονικότητα, θηλυκότητα και δυναμισμό.



Τοtal Black Look

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος, «συνάντησε» αυτόν τον μήνα, τον τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο ο οποίος μίλησε, για πρώτη φορά, για το κρίσιμο καλοκαίρι του 2015, το δημοψήφισμα και το θρίλερ του Grexit, και για τα μεγάλα εθνικά θέματα, τα ελληνοτουρκικά, τον Ταγίπ Ερντογάν και την προοπτική προσφυγής στην Χάγη. Η Όλγα Τρέμη υποδέχτηκε τον καλεσμένο της μέσα σε ένα μαύρο κοστούμι, δηλαδή με ένα Emporio Armani σακάκι, με ένα μαύρο cigarette παντελόνι, ένα lingerie top και ασορτί open side pumps. To twist που έκανε πιο fashionable το classy αυτό look ήταν η μπουτονιέρα στο πέτο του σακακιού της.

Ένα corporate σύνολο που αναδεικνύει κάθε σωματότυπο και με τα κατάλληλα αξεσουάρ (κοσμήματα, τσάντες, παπούτσια) μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ σε μία έξοδο για ποτό ή φαγητό. Έτσι κάποιες εμφανίσεις θα μας δίνουν έμπνευση για όλα τα καθωσπρέπει looks μας και το 2022…

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

To houndstooth κουστούμι είναι το hero item για ένα business meeting - Πώς το φόρεσε η Όλγα Τρέμη

Logomania is back! To trend που όλες αγαπήσαμε επιστρέφει - Πώς το φόρεσε η Όλγα Τρέμη

Office style rules: Η Όλγα Τρέμη συνδύασε μπλε blazer με nude γόβες στην πιο in fashion A/W πρόταση