Για την Kim Kardashian, τα ωραιότερα ρούχα βρίσκονται στην αντρική συλλογή του οίκου Prada

Νατάσσα Σχοινά
Για την Kim Kardashian, τα ωραιότερα ρούχα βρίσκονται στην αντρική συλλογή του οίκου Prada
H σταρ έδωσε το παρόν σε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα σόου της μόδας.

Πόσες φορές έχει τύχει να «κλέψεις» το oversized φούτερ του αγοριού σου από την ντουλάπα του και να μην έχεις και καμία ντροπή; Είναι άνετο, cozy, ζεστό και πλέον, όπως και να το κάνουμε, τα φαρδιά είναι στη μόδα. Οπότε συμπληρώνεις δύο κουτάκια σε ένα και έχεις και τη μόδα να δικαιολογεί την αγαπημένη σου συνήθεια.

Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, πέρα από τη μόδα, η Kim Kardashian δηλώνει ανοιχτά την αγάπη της στην ανδρική συλλογή του οίκου Prada. Λίγο πριν το πολυαναμενόμενο σόου στην Ιταλία, η τηλεοπτική περσόνα εμφανίστηκε με total σύνολο από την αντρική συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας 2022 του οίκου. Καθώς, όμως, μιλάμε για μία από τις γυναίκες που θέλουν να προσθέτουν τα δικά τους twist σε κάθε εμφάνιση ώστε να γίνεται όσο πιο μοναδική γίνεται, η Kim άνοιξε τα κουμπιά της ολόσωμης φόρεμα και προσέθεσε ένα Re-Nylon Prada bralette.

kim kardashian prada

Ανήμερα του σόου, η σταρ επιφύλασσε άλλη μία εμφάνιση που τιμά τον οίκο Prada. Η Kim επέλεξε ένα επιβλητικό παλτό σε απόχρωση του γκρι και το συνδύασε με oversized παντελόνι σε ανοιχτόχρωμο lime κίτρινο.



Η θεματική της νέας συλλογή του οίκου Prada

Η αναφορά τη νέας συλλογής του οίκου Prada, ωστόσο, πρέπει να περιλαμβάνει και τη θεματική με βάση την οποία συντέθηκε. Οι σχεδιαστές Miuccia Prada και Raf Simons ήθελαν να επαναφέρουν εικονικά για τον οίκο σχέδια που εκφράζουν την ιδεολογία της Prada και την αγάπη της για τις γυναίκες. Εξ ου και τα λευκά vest tops ή οι έντονοι ώμοι στα παλτά. «Αυτή η συλλογή έχει να κάνει με την ιστορία των γυναικών, την ιστορία των ανθρώπων, όχι την ιστορία της μόδας», είπε η Prada, με τον Simons να προσθέτει: «Δεν υπάρχουν ποτέ ευθείς αναδημιουργίες, αλλά υπάρχει μία αντανάκλαση από κάτι που γνωρίζεις, μία γλώσσα της Prada. Αυτές οι στιγμές έχουν βοηθήσει να καθορίσουμε την ιδέα της ομορφιάς σήμερα, κάτι το οποίο ανακαθορίζουμε».

https://www.instagram.com/p/CaXPTJBMF0L

Photo credits: @kimkardashian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι δίδυμες ανιψιές της Πριγκίπισσας Diana έκαναν την πιο super glam εμφάνιση στη LWF

Η Kate Middleton και το κόκκινο σακάκι από το αγαπημένο της economy brand

10 ολόσωμες φόρμες για να είσαι ultra chic στο γραφείο και σε κάθε σου έξοδο