Η Kate Middleton και το κόκκινο σακάκι από το αγαπημένο της economy brand

Νατάσσα Σχοινά
Η Kate Middleton και το κόκκινο σακάκι από το αγαπημένο της economy brand

Η δούκισσα του Cambridge προτιμάει συχνά πιο προσιτά items για τις εμφανίσεις της.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, οι συνήθειες της Kate Middleton δε φαίνεται πως έχουν σκοπό να αλλάξουν. Η δούκισσα του Cambridge όσον αφορά στο στυλ της, έχει ορισμένους go-to οίκους, όπως ο Alexander McQueen, που επιλέγει επανειλημμένα, αλλά την επόμενη στιγμή δεν έχει κανένα πρόβλημα να φορέσει ένα αρκετά οικονομικό και προσιτό στη μέση γυναίκα brand.

Αυτές τις μέρες, η Kate βρίσκεται στην Κοπεγχάγη για να επισκεφτεί το Infant Mental Health Project (το πρόγραμμα για την ψυχική υγεία των νηπίων) του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης, το Children's Museum και το Lego Foundation PlayLab. Στο πρώτο της επίσημο ταξίδι μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του COVID-19, η δούκισσα αποφάσισε να φορέσει το αγαπημένο της economy brand και να δημιουργήσει μία εμφάνιση που βασίζεται σε ένα ιδιαίτερα προσιτό item.



Η Kate Middleton με το κομψό και προσιτό σακάκι

Η Kate Middleton επέλεξε ένα κόκκινο σακάκι από Zara με χρυσά κουμπιά (κοστίζει 90 δολάρα, δηλαδή περί τα 80 ευρώ) και τσέπες και το συνδύασε με ένα μαύρο παντελόνι – καμπάνα, μία τσάντα χειρός από το Βρετανικό brand Aspinal of London και ένα κολιέ Vinader. Το αποτέλεσμα ήταν ένα business look που δεν ήταν καθόλου βαρετό και προσέδιδε, πέρα από κομψότητα, και την άνεση που τόσο ανάγκη είχε η δούκισσα στο πρόγραμμά της.

kate middleton blazer2

Κατά τη διήμερη επίσκεψή της στην Κοπεγχάγη, η Kate αναμένεται να συναντηθεί και με την πριγκίπισσα Mary της Δανίας. Η κόμισσα του Monzepat και σύζυγος του πρίγκιπα Frederik, που στις 5 Φεβρουαρίου του 2022 έκλεισε τα 50 της χρόνια, μοιάζει αρκετά στον τρόπο που ντύνεται με την Kate και το ενδεχόμενο να φωτογραφηθούν δίπλα-δίπλα μάλλον θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

kate middleton blazer15


Αριστερά η βασίλισσα Mary, δεξιά η βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας

Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερες φωτογραφίες του πρόσφατου look της Kate Middleton.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το καμηλό παλτό είναι το key staple (και) των χειμωνιάτικων εμφανίσεων της Kate Middleton

Do It Like Kate: Η Δούκισσα κάνει την πιο chic πρόταση για office look

Με πράσινο midi φόρεμα και σκουλαρίκια των 12 ευρώ η Kate Middleton στη νέα της εμφάνιση