Η Μαρία Μπεκατώρου βρήκε το outfit για το γραφείο που μπορείς να κάνεις όταν βαριέσαι

Νατάσσα Σχοινά
Η Μαρία Μπεκατώρου βρήκε το outfit για το γραφείο που μπορείς να κάνεις όταν βαριέσαι
Η παρουσιάστρια ήταν πολύ κομψή και λαμπερή με πολύ απλά items.

Είναι κάποιες μέρες που βαριέσαι να σηκωθείς για το γραφείο. Σίγουρα καταλαβαίνεις πολύ καλά για τι σου μιλάω, αφού θα έχεις να ανακαλέσεις αρκετά παραδείγματα. Όταν αυτό συμβαίνει, νιώθεις πλήξη για τα πάντα. Από το να σηκωθείς από το κρεβάτι μέχρι να ντυθείς. Ειδικά το να ντυθείς. Η όλη διαδικασία του να σκεφτείς πώς και τι να συνδυάσεις για να ταιριάζουν όλα και να δίνουν και ένα κομψό αποτέλεσμα είναι αρκετά χρονοβόρα αν δεν έχεις κάτι πολύ σαφές στο μυαλό σου.

Η Μαρία Μπεκατώρου με την τελευταία της εμφάνιση, ωστόσο, έχει να προτείνει ένα outfit που αποτελεί ίσως και το ιδανικότερο σενάριο για business look. Κομψό, άνετο, απλό αλλά και εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/CaU0J9DMCA4

Το business look της Μαρίας Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή της «The Chase» φορώντας ένα σύνολο με ένα λευκό τοπ και πάνω του ένα λευκό σταυρωτό σακάκι με χρυσά κουμπιά, τη δημιουργία, δηλαδή, πάνω στην οποία «έχτισε» όλο το αποτέλεσμα, ολοκληρώνοντας με μαύρο δερμάτινο παντελόνι.

Η 48χρονη παρουσιάστρια απέδειξε όχι μόνο ότι το black n’ white είναι η πιο ασφαλής λύση για να έχεις ένα στυλάτο αποτέλεσμα, αλλά «εξήγησε» γιατί κάθε γυναίκα πρέπει να έχει ένα σταυρωτό σακάκι στην γκαρνταρόμπα της. Ταιριάζει με ό,τι παντελόνι κι αν έχεις να το συνδυάσεις και, αν θες να τολμήσεις με ένα όχι και τόσο διακριτικό χρώμα, όπως το nude ή το γκρι αλλά δεν είσαι και των πολύ έντονων, όπως το κόκκινο, το φωτεινό λευκό είναι ό,τι πρέπει για εσένα. Έτσι, μπορείς να το φτιάξεις πανεύκολα, ακόμα κι όταν βαριέσαι.



Σαφώς, η Μπεκατώρου δεν είναι η μοναδική παρουσιάστρια που επιλέγει σακάκια. Ανά διαστήματα, πολλά είναι τα ονόματα της εγχώριας showbiz που έχουν συνθέσει looks που βασίζονται στα σακάκια. Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από αυτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10 ολόσωμες φόρμες για να είσαι ultra chic στο γραφείο και σε κάθε σου έξοδο

Οι δίδυμες ανιψιές της Πριγκίπισσας Diana έκαναν την πιο super glam εμφάνιση στη LWF

Το chic blazer της Όλγας Τρέμη είναι στο πιο σοφιστικέ χρώμα της σεζόν