Η Φαίη Σκορδά βρήκε το ιδανικό φόρεμα για ραντεβού είτε βγείτε για καφέ είτε για ποτό

Νατάσσα Σχοινά
Η Φαίη Σκορδά βρήκε το ιδανικό φόρεμα για ραντεβού είτε βγείτε για καφέ είτε για ποτό
Η μέρα του ραντεβού συνήθως απαιτεί έξτρα σκέψη... Ή και όχι!

Όταν φτάνει η ώρα του ραντεβού, θέλοντας και μη, ένα άγχος το έχεις. Οι γνωριμίες δεν είναι εύκολες, ιδίως αυτήν την εποχή που με την επέλαση των social media, όλα περιστρέφονται γύρω από τα likes και τα reactions στις αναρτήσεις του κόσμου.

Ένα ραντεβού, ένα πατροπαράδοτα φυσικό ραντεβού, έρχεται με κάποια προετοιμασία. Η πρώτη εντύπωση μετράει και τα ρούχα που θα φορέσεις στα πρώτα ραντεβού θέλεις να δείξουν και ένα κομμάτι του χαρακτήρα σου. Είσαι πιο ρομαντική; Μήπως πιο ροκ; Έχεις μία αγάπη για τα 70s και προτιμάς τα πιο vintage items; Η προσωπικότητά σου έχει τη δυνατότητα να αναδυθεί μέσα από τα ρούχα.



Το τέλειο φόρεμα για τις ρομαντικές

Σε περίπτωση που ανήκεις στους πιο ρομαντικούς τύπους, σε εκείνους που αγαπούν τα αέρινα φορέματα, τους φραμπαλάδες και τα εμπριμέ στοιχεία, η Φαίη Σκορδά βρήκε το τέλειο φόρεμα για εσένα ώστε να είσαι έτοιμη για το ραντεβού σου.

fai skorda forema


@fayskorda

Πρόκειται για ένα midi εμπριμέ φόρεμα από C9 Cloud 9 by L, με V ντεκολτέ και με βάση το μαύρο. Μπορεί να φορεθεί πολύ εύκολα είτε με χαμηλά παπούτσια -αν το ραντεβού είναι πρωί ή προτιμάς να είσαι πιο χαλαρή- είτε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σε μαύρο ή nude -σε περίπτωση που βγαίνεις βράδυ ή κάπου πιο επίσημα-.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό το στυλ φορέματος έχει το κατάλληλο μήκος, ούτε πολύ μακρύ ούτε και πολύ κοντό, ώστε να συνδυάζει την κομψότητα με το sexiness που θες να έχεις στην εμφάνισή σου. Άσε που από αξεσουάρ, θα χρειαστείς μόλις μερικά διακριτικά κοσμήματα για να προσθέσεις λάμψη και μία μικρή τσάντα για τα απολύτως απαραίτητα. Και είσαι έτοιμη.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από το φόρεμα της Φαίης στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Φαίη Σκορδά βρήκε το outfit που δεν μπορεί ποτέ να πάει λάθος

Copy the look: Το άψογο office chic μακιγιάζ της Φαίης Σκορδά + τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν

Η Φαίη Σκορδά βρήκε το χρώμα που θα δώσει αισιοδοξία στο streetstyle του χειμώνα - Copy the look!