Η Φαίη Σκορδά βρήκε το outfit που δεν μπορεί ποτέ να πάει λάθος

Νατάσσα Σχοινά
Η Φαίη Σκορδά βρήκε το outfit που δεν μπορεί ποτέ να πάει λάθος

Η παρουσιάστρια ντύθηκε υπέρκομψα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

«Το στυλ είναι ο τρόπος να πεις ποια είσαι χωρίς να χρειάζεται να μιλήσεις», έχει πει η Αμερικανή σχεδιάστρια και επιχειρηματίας Rachel Zoe για να εκφράσει ακριβώς πώς νιώθει για το στυλ και τον τρόπο που κάποιος ντύνεται. Τις περισσότερες φορές, πρέπει να περάσουν χρόνια μέχρι μία γυναίκα να καταλήξει ακριβώς στο ύφος που της ταιριάζει και, ακόμα κι έτσι, συνεχίζει να κάνει πειραματισμούς με νέες τάσεις της μόδας.

Το άλλο πρόβλημα είναι η διαφορά της θεωρίας με την πράξη. Ενίοτε, σκεφτόμαστε να συνθέσουμε ένα outfit που στο μυαλό μας φαντάζει κομψό και στυλάτο, αλλά στην πράξη απογοητευόμαστε. Αυτό, φυσικά, κρίνεται από πολλούς παράγοντες. Από το πώς θα συνδυάσουμε τα χρώματα, τα σχέδια, τα prints, ποια φόρμα κολακεύει τις αναλογίες μας, ακόμα και πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες, όπως το μήκος, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Υπάρχει, ωστόσο, ένα outfit που δεν μπορεί ποτέ να πάει λάθος κι αυτό ακριβώς επέλεξε και η Φαίη Σκορδά σε μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις.

faii skorda total outfit


@fayskorda

Το matching set της Φαίης Σκορδά

Αν θέλεις να είσαι σίγουρη ότι δε θα πάει κάτι λάθος με την εμφάνισή σου, μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Φαίης Σκορδά και να επιλέξεις ένα total outfit / matching set στο χρώμα της επιλογής σου. Η παρουσιάστρια -που εδώ έχει φορέσει ένα outfit από Access Fashion-, έχει συνδυάσει μία mini φούστα με crop top και crop σακάκι σε μία «ανοιχτή» απόχρωση του κίτρινου που κολακεύει και το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της.



Τα τελευταία χρόνια τα matching σύνολα είναι όλο και περισσότερο στη μόδα, με πολλά brands να τα περιλαμβάνουν στις συλλογές για το κοινό, λόγω της πρακτικότητάς τους και της βέβαιης επιτυχίας στο στυλ. Όπως και να το κάνουμε, μας γλιτώνουν πολύ χρόνο από προβληματισμούς.

Όσο για τη Φαίη Σκορδά, η ίδια είναι υπέρμαχος των matching sets, αφού τα έχει επιλέξει επανειλημμένα και στο παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Μαριέττα Χρουσαλά με total look Celia Kritharioti

Το αγαπημένο αξεσουάρ της Σίσσυς Χρηστίδου έχει κάτι από 80s

H Τόνια Σωτηροπούλου μας θύμισε γιατί πρέπει όλες να έχουμε ένα μαύρο mini φόρεμα