Μπήκε η άνοιξη! Ήρθε η ώρα για crop top όπως αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου

Νατάσσα Σχοινά
Μπήκε η άνοιξη! Ήρθε η ώρα για crop top όπως αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου
Η παρουσιάστρια φόρεσε το ιδανικό μεταβατικό ρούχο για την άνοιξη.

Σήμερα μπήκε κι επίσημα η άνοιξη. Οι προηγούμενες μέρες μάς προϊδέασαν κάπως για την άφιξή της, αφού τα περισσότερα πρωινά είχαν καλή θερμοκρασία. Μέχρι που κάτω από τον ήλιο, φορέσαμε και T-shirt για να πιούμε τον καφέ μας, λίγο πριν βγάλουμε τις ομπρέλες μας για να μη γίνουμε μούσκεμα από το σπίτι μέχρι το αυτοκίνητο. Όταν μπαίνει ο Μάρτιος, όμως, τα πράγματα παίρνουν περισσότερο τον δρόμο τους κι ας έχει απότομες αλλαγές στις καιρικές συνθήκες. Θέλουμε να αρχίσουμε να ντυνόμαστε πιο ελαφριά, πιο αέρινα με την πρώτη ευκαιρία. Γι’ αυτό και οι χοντρές μπλούζες γίνονται ελαφριά πουλοβεράκια και τα ζεστά υφάσματα, όπως τα velvet, περιορίζουν τις εμφανίσεις τους.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε μόλις μερικές ημέρες πριν να φορέσει ένα crop top ιδανικό για την άνοιξη. Ένα μπλουζάκι που μπορεί να φορεθεί με ευκολία το επόμενο τρίμηνο και να αποτελέσει το μεταβατικό ρούχο που ψάχνουμε για αυτήν την περίοδο.



Η Ιωάννα Μαλέσκου με crop πουλόβερ

H Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα μοντέρνο κορίτσι και συνήθως τα outfits της αναδεικνύουν αυτήν τη σύγχρονη διάθεση. Πρόσφατα, σε βόλτα της στη φύση, η παρουσιάστρια θέλησε να είναι πιο καθημερινή συγκριτικά με τις πιο επιβλητικές της εμφανίσεις στις εκπομπές αλλά εξίσου εντυπωσιακή.

https://www.instagram.com/p/CaboT0MISsd

Για την περίσταση, η Μαλέσκου εμπιστεύτηκε ένα κλασικό παντελόνι jean που ούτως ή άλλως ταιριάζει με όλα, ενώ το συνδύασε με ένα crop πουλόβερ. Με αυτόν τον τρόπο, και κρατήθηκε ζεστή αλλά και έδωσε μία πιο ανοιξιάτικη πινελιά στο συνολικό αποτέλεσμα.

Extra tip: Πέρα από το να προμηθευτείς έτοιμο crop πουλόβερ από την αγορά, μπορείς να μεταποιήσεις ένα παλιό σου item. Κόβοντας και κονταίνοντας απλά το πουλόβερ σου, έχεις ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς να ξοδευτείς. Και κάνεις το παλιό σου ρούχο… καινούργιο!

Η Ιωάννα Μαλέσκου αγαπάει τις εμφανίσεις με crop top ή με ρούχα που μοιάζουν με crop top καθώς τα φοράς. Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από αυτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Black loves pink: Η Ιωάννα Μαλέσκου με το ωραιότερο color combo (photos)

Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το πιο hot trend στα παπούτσια φέτος

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει βρει το αγαπημένο της fashion item-Πώς θα το φορέσεις κι εσύ