Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε την φούστα-πρωταγωνιστή της φετινής άνοιξης

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε την φούστα-πρωταγωνιστή της φετινής άνοιξης
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με denim φούστα/Photo:Instagram/@stam_tsimtsili

Φέτος η τζιν φούστα ήρθε για να αντικαταστήσει το τζιν σου παντελόνι.

Ο καιρός αυτές τις μέρες ήταν πραγματικά ανοιξιάτικος και μόλις εμφανίστηκε για λίγο ο ήλιος και η θερμοκρασία ανέβηκε, όλες λίγο πολύ μπήκαμε σε spring mood.

Πράγμα που σημαίνει πως τα ρούχα γίνονται λίγο πιο ελαφρά και κοντά, αφού όλες ανυπομονούμε να αρχίσουμε σιγά σιγά να φοράμε τις αγαπημένες μας mini φούστες.

Φέτος, οι πασαρέλες ανέδειξαν τα minis σε κυρίαρχη τάση. Και όταν μιλάμε για mini, εννοούμε super mini, «micro mini» όπως τα λέμε στον κόσμο της μόδας με τα περίφημα looks από την Miu Miu, που τόσο συζητήθηκαν, να μας έρχονται πρώτα στο μυαλό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια γυναίκα που αγαπά τις mini φούστες όσο λίγες στην ελληνική τηλεόραση. Η γνωστή παρουσιάστρια προτιμά να αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της τόσο στην καθημερινή πρωινή εκπομπή της, όσο και στην off duty ρουτίνα της, όπου θα την δεις και πάλι με κοντές φούστες και φορέματα ή και καυτά shorts κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Η ίδια, μάλιστα, δεν τα αποχωρίστηκε ούτε και στις τρεις εγκυμοσύνες της, επιλέγοντας minis και για τα pregnancy looks της.

Η τζιν mini φούστα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Αυτή την φορά, ξεκίνησε την εβδομάδα της συνδυάζοντας δύο πολύ δυνατές τάσεις της επερχόμενης σεζόν, τα mini και το denim. Πιο συγκεκριμένα επέλεξε μια τζιν φούστα σε κλασικό blue denim χρώμα και άλφα γραμμή, που την κάνει ακόμη πιο fun και χαριτωμένη.

Το υπόλοιπο outfit περιείχε πιο κλασικές επιλογές, με ένα λευκό πουκάμισο με flared, πλισέ, αέρινα μανίκια από το ελληνικό brand Ancient Kallos και ένα γιλέκο του ίδιου label σε ιδιαίτερο στυλ, που θυμίζει το κλασικό γιλέκο της παραδοσιακής ελληνικής φορεσιάς. Η Ancient Kallos παρουσίασε τα συγκεκριμένα items με αφορμή την συμπλήρωση των 200 ετών από την ελληνική επανάσταση.


https://www.instagram.com/p/Ca1aMMkMyHC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το σύνολο ολοκληρώθηκε με μαύρες δερμάτινες μπότες με χαμηλό blocked τακούνι και διακριτικά αξεσουάρ.

Εσύ κράτα πως η τζιν φούστα είναι ένα από τα κομμάτια που αξίζει μια θέση στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου, αφού μπορεί να γίνει η νέα εναλλακτική του denim pants σου, για ένα touch θηλυκότητας.

Διαβάστε επίσης:

12 outfits που ανταποκρίνονται έξοχα στις ανάγκες αυτών των ημερών

10 cowboy μποτάκια που θα αναβαθμίσουν τα ανοιξιάτικά σου looks

Το layering είναι τάση και στα σκουλαρίκια! Πώς θα το πετύχεις και τα πιο cool σχέδια να διαλέξεις