Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κολακεύει κάθε γυναίκα -Μήπως να το δοκιμάσεις;

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κολακεύει κάθε γυναίκα -Μήπως να το δοκιμάσεις;
Photo: Instagram/@imaleskou

Αυτό είναι το fit που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου.

Δεν υπάρχει πιο αγαπημένο κομμάτι από το τζιν παντελόνι μας, όποιο και αν είναι αυτό.

Όταν, όμως μπαίνει η άνοιξη το denim γίνεται κάτι σαν second skin για τις περισσότερες από εμάς και δικαίως, αφού είναι το μοναδικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που ταιριάζει με τα πάντα, αγαπά τα χρώματα και είναι ένας τύπου «λευκός καμβάς», πάνω στον οποίο μπορούμε να χτίσουμε εντυπωσιακά looks.

Το πιο σημαντικό, όμως, στοιχείο του denim pants είναι φυσικά η γραμμή του και το fitting. Γιατί όσο και αν μας αρέσει η 00s inspired εκδοχή των baggy jeans, η αλήθεια είναι πως δεν ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, αφού δημιουργεί όγκους που δύσκολα κανείς μπορεί να εξισορροπήσει.

Το τζιν παντελόνι της Ιωάννας Μαλέσκου μας δίνει έμπνευση

Η Ιωάννα Μαλέσκου, όμως, φόρεσε το denim παντελόνι που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα. Και αυτό δεν είναι άλλο από το τζιν καμπάνα. ‘Ένα από τα πλέον θηλυκά fits, εμπνευσμένο από τα 70s που έχει κάνει μεγάλο comeback, έχοντας την αίγλη του κλασικού.

Η καμπάνα είναι μία γραμμή που κολακεύει κάθε σιλουέτα και δίνει ένα retro ύφος στα σύνολα μας, κάτι που είναι ιδιαίτερα feminine και την κάνει κατάλληλη και για μια βραδινή εμφάνιση. Ειδικά το blue denim χρώμα είναι το αγαπημένο των French girls, οι οποίες και φημίζονται για την διαχρονική τους αισθητική.


https://www.instagram.com/p/CapWcEBoXN2

Η Ιωάννα επέλεξε ένα τζιν παντελόνι στην κλασική flared γραμμή, με regular μέση και ανοιχτό blue denim χρώμα. Την συνδύασε με ένα ανάλαφρο stripped πουκάμισο σε λευκό και έντονο ροζ και ένα ζευγάρι λευκά ψηλοτάκουνα μποτάκια. Το συγκεκριμένο σύνολο είναι σε απόλυτα ανοιξιάτικη διάθεση και μαζί με ένα blazer ή μια καμπαρντίνα μπορεί να γίνει το νέο σου go to look για το γραφείο.

Επένδυσε τώρα σε ένα flared blue denim παντελόνι και θα γίνει το νέο σου αγαπημένο.

Διαβάστε επίσης:

Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε το πιο ενημερωμένο combo με δερμάτινο παντελόνι

Miu Miu front row: Η Tina Kunakey και ο Vincent Cassel ήταν (και πάλι) το πιο hot ζευγάρι του show

10 cowboy μποτάκια που θα αναβαθμίσουν τα ανοιξιάτικά σου looks