Miu Miu front row: Η Tina Kunakey και ο Vincent Cassel ήταν (και πάλι) το πιο hot ζευγάρι του show

Ναταλία Κατσακιώρη
Miu Miu front row: Η Tina Kunakey και ο Vincent Cassel ήταν (και πάλι) το πιο hot ζευγάρι του show
Photo: Instagram/@miumiu

Με ασορτί outfits ξεχώρισαν στο front row της χειμερινής συλλογής της Miu Miu.

Το τελευταίο fashion appointment του μήνα δόθηκε στο Παρίσι με το Paris Fashion Week για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2022/2023 να ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία.

Εκτός, όμως, από τα ίδια τα catwalks το ενδιαφέρον μονοπώλησαν και οι λαμπεροί καλεσμένοι των show, που κάθισαν στο front row με τα πιο ενδιαφέροντα και edgy σύνολα.

Ένα από τα front rows που τράβηξε την προσοχή του κόσμου της μόδας για φέτος όσο λίγα, ήταν αυτό της Miu Miu. Η Miuccia Prada μετά την SS22 συλλογή της με τα tiny mini sets της που σχολιάστηκαν κατά κόρον, έκανε και πάλι αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: ξεσήκωσε συζητήσεις.

Αυτός δεν είναι εξάλλου και ο πραγματικός στόχος της μόδας και της τέχνης; Να μας προβληματίσει, να προτείνει κάτι νέο, σοκαριστικό, ζωντανό, έντονο και fun, ανάλογα από το ποια πλευρά θέλει ο καθένας μας να το δει.

Έτσι και το front row του χειμερινού της show ήταν όσο edgy περιμέναμε με τους λαμπερούς καλεσμένους να απογειώνουν τα αποκαλυπτικά Miu Miu ανοιξιάτικα σύνολα τους. Jeane Damas, Camille Rowe, Jenny Walton, Cindy Bruna, Vanessa Hudgens και Ella Emhoff ήταν μόνο μερικά από τα ονόματα που είδαμε με τα super cropped tops του οίκου και καλοσχηματισμένους κοιλιακούς.


https://www.instagram.com/p/Ca6dktUAo1J

Hot couple

Ωστόσο, τα φλας έκλεψε για ακόμη μία φορά το πιο hot ζευγάρι της Γαλλίας, Tina Kunakey και Vincent Cassel. Οι δυο τους έφθασαν στο show με ασορτί minimal outfits, cool και χαμογελαστοί.

Η Tina επέλεξε το μπεζ wide leg χαμηλοκάβαλο παντελόνι της SS22 συλλογής του οίκου, με ένα κοντό πλεκτό top μαζί με ένα γαλάζιο πουκάμισο και το cropped navy blue bomber της Miu Miu. Τα μαλλιά της ήταν απλώς συγκλονιστικά σε περιποιημένα κοτσιδάκια τύπου boxer.


https://www.instagram.com/p/Ca5ObIwqQUt

Εκείνος διαχρονικά γοητευτικός με ένα μαύρο παντελόνι, ένα γκρι knitted turtleneck και μαύρα γυαλιά ήταν η επιτομή του men elegance. Οι δυο τους μοιράστηκαν μάλιστα και μια σειρά από φωτογραφίες τους πριν το show στα προσωπικά τους instagram accounts. Love it is!

Διαβάστε επίσης:

Τα 10 καλύτερα street styles από το Paris Fashion Week για να αντιγράψεις τώρα

Balenciaga Fall '22: O Demna Gvasalia χώρεσε όλη τη δυστοπία του 21ου αιώνα σε ένα show

7 fashion items που θα απογειώσουν τα ανοιξιάτικα σύνολά σου