Η Όλγα Τρέμη με total red σύνολο απογείωσε το power suit

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Όλγα Τρέμη με total red σύνολο απογείωσε το power suit
Photo: Courtesy

Ένα ακόμη δυναμικό σύνολο από την πιο stylish κυρία της δημοσιογραφίας.

Ένα κοστούμι υπάρχει πάντα στην ντουλάπα μας. Τις τελευταίες σεζόν, όμως, ο κόσμος της μόδας έχει μετονομάσει το «απλό» μας κοστούμι σε power suit. Και αυτό γιατί το κοστούμι επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ, πρώτα στις πασαρέλες και μετά στην ζωή μας, παίρνοντας την θέση ενός νέου, εξελιγμένου uniform.

Το κοστούμι αρχικά ήταν ένα μέρος των πιο επίσημων στιγμών μιας γυναίκας ή ένα συντηρητικό office look, που έπαιζε με την παλέτα του μαύρου, του γκρι και του μπεζ. Τώρα πια τα power suits έχουν μεταβάλλει το κλασικό κοστούμι σε ένα από τα πιο fun κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, δίνοντας μας αμέτρητες επιλογές. Έντονα χρώματα, neon αποχρώσεις, oversized γραμμές, tailored παντελόνια και flared pants, δυνατοί ώμοι, prints και patterns, αλλά και διαφορετικές ιδιαίτερες υφές, όπως το δέρμα, το tweed και το satin, έχουν κάνει το κοστούμι πιο fashionable από ποτέ.

Ακόμη και το styling έχει απελευθερωθεί πλήρως στο κομμάτι κοστούμι και τώρα πια μπορείς να το δεις φορεμένο με colorful sneakers, edgy booties και cropped sexy tops ή statement πλεκτά στις street style εμφανίσεις, όλων των αγαπημένων μας fashion insiders.

Η Όλγα Τρέμη με statement κόκκινο κοστούμι.

Η κ. Όλγα Τρέμη ανήκει στις τολμηρές κυρίες της δημοσιογραφίας, έχοντας αφήσει εποχή με τα stylish looks της. Ακολουθώντας τις πιο elegant τάσεις, στην τελευταία της εμφάνιση, στην εκπομπή της Meeting Point στο You Tube Chanel του Newsbomb.gr, εμφανίστηκε με ένα tailored κοστούμι σε ένοτονο κόκκινο χρώμα, που έκανε statement.

tremi 4

H κ.Τρέμη, μαζί με την στυλίστρια της Βάσω Μπάρκα που επιμελείται τις λαμπερές εμφανίσεις της, επέλεξαν μία από τις πιο ενημερωμένες αποχρώσεις της σεζόν, που ταιριάζει ιδανικά στα χρώματα της. Το κοραλί, που αναμειγνύει την παλέτα του κόκκινου και πορτοκαλί, μπορεί να φέρει μια νότα ανανέωσης και να απογειώσει το spring mood, με μια απλή κίνηση.

Το sophisticated αυτό κοστούμι συνδυάστηκε με ένα ασορτί top, με ανάγλυφες ρίγες, στην ίδια ακριβώς απόχρωση. Το συγκεκριμένο σύνολο είναι από την συλλογή της Emporio Armani, που μπορείτε να βρείτε στα Attica Department Stores. Το outfit ολοκληρώθηκε με χρυσά γεωμετρικά κοσμήματα και ένα ζευγάρι nude stiletto γόβες.

tremi 5

Η κ.Όλγα Τρέμη φιλοξενεί αυτή την φορά τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα. Ο Υπουργός απαντά στο εάν πρέπει ή δεν πρέπει να φορολογηθούν τα κέρδη των ενεργειακών εταιριών, μιλά για την μείωση του ΕΝΦΙΑ και για το ποιοι ωφελούνται, καθώς και για το εάν η παγκόσμια ενεργειακή κρίση θα οδηγήσει σε αναθεώρηση των στόχων του προϋπολογισμού. Απαντά επίσης στο εάν και πότε θα καταργηθεί για όλους η εισφορά αλληλεγγύης, στο πόσο υψηλή πρέπει να είναι η αύξηση του κατώτατου μισθού, καθώς και για τις επιπτώσεις που θα έχει στον τουρισμό ο πόλεμος στην Ουκρανία.



Διαβάστε επίσης:

Η Μαρία Μπεκατώρου μεταμόρφωσε ένα satin pyjama set με μία μόνο κίνηση

Το μπλε shirt dress της Ελένης Μενεγάκη είναι η πιο elegant επιλογή της εβδομάδας