Η Μαρία Μπεκατώρου μεταμόρφωσε ένα satin pyjama set με μία μόνο κίνηση

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Μαρία Μπεκατώρου μεταμόρφωσε ένα satin pyjama set με μία μόνο κίνηση
Photo: Instagram/@mariampekatwrou

Τα pyjama sets είναι ότι πιο άνετο μπορείτε να επιλέξτε για μια ανοιξιάτικη μέρα.

Οι τελευταίες μέρες του χειμώνα, αν και μας φάνηκε πραγματικά μια αιωνιότητα, πέρασαν. Οι θερμοκρασίες αναμένεται να ανέβουν αισθητά και εμείς επιτέλους θα βάλουμε όλα εκείνα τα αέρινα items, που κρατάμε στην ντουλάπα μας για τουλάχιστον ένα μήνα τώρα.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και τα pyjama sets. Όταν τα πρωτοείδαμε να κάνουν διστακτικά την εμφάνιση τους στο street style, τα θεωρούσαμε μάλλον ανατρεπτικά και ιδιαίτερα, και οι περισσότερες από εμάς δεν τολμούσαν ένα total σύνολο, προτιμώντας να βάλουν είτε ένα satin παντελόνι, είτε το πουκάμισο του.

Μόλις, ωστόσο, αντιληφθήκαμε την άνεση και την απόλυτη πρακτικότητα τους, έγιναν αμέσως αγαπημένα μας για πολλούς λόγους. Ένας από τους πιο βασικούς είναι ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με το styling, παρά μόνο να βάλεις ένα ζευγάρι loafers ή ballerinas. Τα pyjama sets αγαπούν, επίσης, τα prints, οπότε εάν είσαι λάτρης τους, όπως η Μαρία Μπεκατώρου, τώρα είναι η στιγμή σου.

Η Μαρία Μπεκατώρου με animal printed pyjama set.

Η Μαρία είναι μια γυναίκα που αγαπά τα prints και το εντυπωσιακό, fun ντύσιμο γενικότερα. Έτσι, αυτή την φορά επέλεξε ένα pyjama set σε luxury satin ύφασμα και ένα πολύ ιδιαίτερο pattern αλλά και χρώμα. Μέσα από μια νέα ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την είδαμε με ένα olive animal printed set, που ταιριάζει ιδανικά με τα ξανθά μαλλιά της. Το πράσινο, το χακί και όλες οι αποχρώσεις του θα εξακολουθούν να είναι ανάμεσα στις πιο δυνατές τάσεις, και για την επόμενη σεζόν, με το olive να είναι η πιο updated επιλογή.


https://www.instagram.com/p/CbaX5w6gdxU

Αυτό, ωστόσο , που έκανε το όλο look να ξεχωρίζει, ήταν ένα μικρό στοιχείο styling, που άλλαξε όλη την εικόνα της. Αυτό ήταν η μικρή, λεπτή ζώνη που έβαλε στην μέση και έδωσε σχήμα στο outfit. Τονίζοντας έξυπνα την μέση της με μια τέτοια ζώνη, η σιλουέτα της έγινε αμέσως πιο θηλυκή, τραβώντας τα βλέμματα στα δυνατά της σημεία.

Αν ψάχνεις έναν τρόπο να βάλεις το pyjama set σου και στο γραφείο, τότε η Μαρία Μπεκατώρου μόλις σου έδωσε την καλύτερη λύση.

Διαβάστε επίσης:

Τα 5+1 essentials που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου σύμφωνα με την Rosie Huntington-Whiteley

Η Αθηνά Οικονομάκου με το πιο άνετο casual σύνολο απογείωσε το total white