Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το ίδιο outfit με δύο διαφορετικούς τρόπους

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το ίδιο outfit με δύο διαφορετικούς τρόπους
Photo: Instagram/@stam_tsimtsili

Δύο διαφορετικοί συνδυασμοί με το ίδιο outfit που λειτουργούν τέλεια!

Εφευρετικότητα και styling πάνε μαζί, ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε. Πολλές από εμάς παίρνουμε ένα συγκεκριμένο item στην ντουλάπα μας και το σετάρουμε αμέσως με ένα συγκεκριμένο look, κατατάσοσντας το στα πρωινά ή βραδινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Η συγκεκριμένη κίνηση αυτόματα καταδικάζει ένα ρούχο στην μονοτονία, ενώ και εμείς δεν το χρησιμοποιούμε όσο θα θέλαμε, εντάσσοντας το σε πολλά και διαφορετικά options.

Η αγαπημένη μας Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία είναι από τις γυναίκες με το πιο stylish ντύσιμο στην ελληνική τηλεόραση, φόρεσε δύο κομμάτια, με δύο διαφορετικούς τρόπους, δημιουργώντας δύο εξίσου κομψά σύνολα, δείχνοντας μας πως μπορείς να φορέσεις τα ίδια ακριβώς ρούχα πρωί και βράδυ.

Η Σταματίνα αγαπά ως γνωστόν τα minis. Μια ματιά στο Instagram account της, όπου ανεβάζει όλες τις εμφανίσεις από την καθημερινή εκπομπή της στον Alpha, θα σας πείσει για την εμμονή της με τις κοντές φούστες, και δικαίως, αφού διαθέτει ίσως τα πιο καλλίγραμμα πόδια της ελληνικής τηλεόρασης. Συνδυάζει, λοιπόν, συχνά τις φούστες της με ενημερωμένα tops και πουκάμισα.

Το double styled σύνολο της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Για τις πρώτες μέρες της άνοιξης η Σταματίνα φόρεσε μία φούστα σε sping mood, με floral print και βολάν, στις αποχρώσεις του μωβ, του ροζ και του φούξια. Η συγκεκριμένη φούστα είναι από την συλλογή της Isabel Marant, αποπνέοντας τον boho χαρακτήρα της σχεδιάστριας. Στο πάνω μέρος επέλεξε να κινηθεί σε minimal γραμμές, με ένα λευκό top, εφαρμοστό στην μέση, με ανοιχτό ντεκολτέ και μακριά puff sleeves, τα οποία και έκαναν όλη την διαφορά στο look.


https://www.instagram.com/p/Cbo6gclKWmO

Στο πρώτο σύνολο που δημιούργησε, το οποίο και ανταποκρίνεται σε πιο πρωινές ώρες, το συνδύασε με over the knee suede μπότες, στο χρώμα της άμμου, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα sleek, χαμηλό σινιόν. Στο δεύτερο styling που έκανε αντικατέστησε τις μπότες με ένα ζευγάρι fun mules, σε vivid φούξια glossy χρώμα. Τα μαλλιά της αυτή την φορά χτενισμένα σε ανάλφρα και πλούσια κύματα. Με ένα μικρό τσαντάκι σε πράσινο, λευκό ή ασημί το look είναι έτοιμο για μία sexy, βραδινή εμφάνιση, που με το αντίστοιχο μακιγιάζ θα απογείωνε το elegance.


https://www.instagram.com/p/CbpZ55sM5Ov

Δύο μικρές κινήσεις άλλαξαν όλο το outfit! Ακολούθησε τες και εσύ!

Διαβάστε επίσης:

Η Σοφία Καρβέλα σου δείχνει πώς να βάλεις τα western booties την άνοιξη

Maria-Olympia of Greece: Το νέο διεθνές it girl της μόδας που έγινε μούσα του Louis Vuitton