Η Σοφία Καρβέλα σου δείχνει πώς να βάλεις τα western booties την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Σοφία Καρβέλα σου δείχνει πώς να βάλεις τα western booties την άνοιξη

Ήταν τα πιο hot booties του χειμώνα. Ήρθε η ώρα να τα αξιοιποιήσεις και την άνοιξη.

Τα μποτάκια είναι τα πιο αγαπημένα παπούτσια του χειμώνα, και όχι μόνο, αφού η άνεση που προσφέρουν μας έχουν κάνει να τα βάλουμε και στην ανοιξιάτικη, ακόμη και την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Φυσικά, με το κατάλληλο σχέδιο, επιλέγοντας δηλαδή ένα appropriate item για την εποχή και αυτό είναι ένας συνδυασμός υλικού και σχεδίου.

Φέτος, φορέσαμε τα western booties μετά από αρκετές σεζόν, που απλώς υπήρχαν by side στην γκαρνταρόμπα μας, χωρίς βέβαια να τα έχουμε εγκαταλείψει ποτέ εντελώς. Επανήλθαν, λοιπόν, στην everyday styling routine μας, όμως αυτή την φορά αγαπήσαμε και τις πιο bold εκδοχές τους με τις κλασικές cowboy boots να μπαίνουν δυναμικά στο προσκήνιο, σε μια περίοδο που το vintage style είναι το νέο trend.

Αν θέλεις, λοιπόν, να βάλεις τα western μποτάκια σου και την άνοιξη, υπάρχει λύση, ώστε να μην φαίνονται εκτός σεζόν. Αν πάλι ψάχνεις τώρα για ένα ζευγάρι sping μποτάκια, τότε go for western! Επέλεξε ένα σχέδιο με άνετη, ενημερωμένη τετράγωνη σόλα, χαμηλό τακούνι και suede δέρμα ιδανικά, ενώ οι neutral αποχρώσεις θα σε βοηθήσουν να τα συνδυάσεις πανεύκολα.

Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε τα cowboy μποτάκια της, όπως πρέπει να τα βάλεις την άνοιξη.

Η Σοφία Καρβέλα είναι μια γυναίκα με ιδιαίτερο στυλ, κάνοντας την δική τςη καριέρα στο χώρο της μόδας, αφού είναι εδώ και χρόνια πετυχημένη στυλίστρια στην Νέα Υόρκη και έχει, μάλιστα, και το δικό της brand με το όνομα WKND Nation. Η ίδια είναι fan του casual chic style, όσο μπορούμε να δούμε μέσα από τις αναρτήσεις της στο προσωπικό της instagram account. Παραμένει σε διαχρονικά κομμάτια και fashion staples, με το σωστό fitting και άνετες γραμμές, διανθίζοντας τα σύνολα της με κάποια statement pieces.


https://www.instagram.com/p/CbYjuYTOCiR

Αυτή την φορά, μας έδειξε έναν ιδιαίτερα stylish τρόπο να φορέσουμε τα western μποτάκια μας και την άνοιξη, συνδυάζοντας το αγαπημένο της ζευγάρι με ένα cropped flared λευκό denim. To συγκεκριμένο combo είναι ιδανικό για τα pointe suede μποτάκια της Σοφίας, αφού το χρώμα της άμμου που έχει επιλέξει μπορεί να γίνει το απόλυτο passe partout.

Η ίδια ολοκλήρωσε το look με ένα κοντό camel παλτό και ένα knitted top με γιακά σε ασορτί neutral παλέτα.

Διαβάστε επίσης:

Αγαπάς το vintage style; 10 retro σύνολα με ανοιξιάτικο mood

Μπλε και λευκό: Η Ιωάννα Μαλέσκου έφερε την άνοιξη με τον πιο sunny χρωματικό συνδυασμό