Dress to impress: Το maxi floral φόρεμα της Έβελυν Καζαντζόγλου είναι ότι πιο stylish θα δεις σήμερα

Ναταλία Κατσακιώρη
Dress to impress: Το maxi floral φόρεμα της Έβελυν Καζαντζόγλου είναι ότι πιο stylish θα δεις σήμερα
Photo: Instagram/@evelynkazantzoglou

Τώρα που άνοιξε ο καιρός αρχίζουν και οι πρώτες επίσημες περιστάσεις. Η Έβελυν βρήκε το ιδανικό ανοιξιάτικο φόρεμα.

Οι πρώτες μέρες της άνοιξης μας έχουν βρει με ανεβασμένη διάθεση, παρά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα των ημερών, αφού μετά τα δύο χρόνια σχεδόν συνεχόμενης καραντίνας, είναι η πρώτη ανοιξιάτικη σεζόν, την οποία μπορούμε να απολαύσουμε χωρίς περιοριστικά μέτρα και lock downs.

Μετά, λοιπόν, από τα δύο αυτά δύσκολα χρόνια είναι η πρώτη άνοιξη που όλες οι επίσημες περιστάσεις (βλέπε γάμους, βαφτίσεις, κ.τ.λ.) θα πραγματοποιηθούν κανονικά, και σίγουρα θα είσαι και εσύ κάπου καλεσμένη. Μπορεί από την μία να θέλεις να είσαι απόλυτα κομψή, λαμπερή και στυλάτη εκείνη την ημέρα, ωστόσο οι εποχές που θυσιάζαμε την άνεση μας για ένα sexy φόρεμα ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, έχουν περάσει προ πολλού. Επίσης, καλό θα ήταν να επενδύσουμε σε ένα κομμάτι που θα ξαναφορέσουμε και δεν θα κλείσουμε στην ντουλάπα μας μετά από την επικείμενη βραδιά.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου φόρεσε το πιο chic maxi floral φόρεμα.

Η Έβελυν Καζαντόζγλου είναι το απόλυτο style icon, όσο αναφορά στα φορέματα, αφού στο Instagram account της θα βρεις τις πιο elegant προτάσεις. Η Έβελυν έχει αδυναμία στα maxi φορέματα, με τα εντυπωσιακά prints, τις ανατρεπτικές γραμμές, τα cut outs και τα σκισίματα, αλλά και τα έντονα χρώματα, τα οποία και αναδεικνύουν μοναδικά την λευκή επιδερμίδα της.

Αυτή την φορά επέλεξε ένα statement maxi φόρεμα, με μεγάλα βολάν σε στρώμματα, μακριά μανίκια και ένα ενσωματωμένο φουλάρι που δένει σε έναν girly φιόγκο. H μακριά φούστα του φορέματος έχει ένα chic plisse, που δένει μοναδικά με το floral print. Το συγκεκριμένο item έχει ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά prints, αφού είναι ένα κομμάτι της capsule συλλογή που παρουσίασε η H&M με την Iris Apfel, με μεγάλα λουλούδια και εντυπωσιακά χρώματα.


https://www.instagram.com/p/CbvNNhIMSvp

H Έβελυν επέλεξε να συνδυάσει το συγκεκριμένο look με ένα ζευγάρι πράσινες γόβες, σε bold green. Ολοκλήρωσε με το κόκκινο κραγιόν της, που χάρισε λάμψη στο πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης:

The Masked Singer: Η Αθηνά Οικονομάκου με δημιουργία Celia Kritharioti στην αποψινή λαμπερή πρεμιέρα

Το fashion staple που αγαπά η Δανάη Παππά και αξίζει μια θέση στην ανοιξιάτικη ντουλάπα σου