The Masked Singer: Η Αθηνά Οικονομάκου με δημιουργία Celia Kritharioti στην αποψινή λαμπερή πρεμιέρα

Ναταλία Κατσακιώρη
The Masked Singer: Η Αθηνά Οικονομάκου με δημιουργία Celia Kritharioti στην αποψινή λαμπερή πρεμιέρα
Photo: Instagram/@sigmatvcy

Μάθαμε το look της Αθηνάς Οικονομάκου λίγο πριν την πρεμιέρα!

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις πλέον αγαπητές κυρίες της υποκριτικής και στον χώρο της μόδας, αφού η ίδια ανήκει παράλληλα και στο fashion, έχοντας δημιουργήσει δύο πολύ επιτυχημένα brands με την υπογραφή της. Οι στυλιστικές της επιλογές είναι πάντα ενημερωμένες και με ιδιαίτερη αισθητική, αφού η Αθηνά φροντίζει να βάζει την προσωπική της σφραγίδα σε κάθε outfit.

Σήμερα, μέσα από την συχνότητα του Skai, θα απολαύσουμε την λαμπερή πρεμιέρα του νεόυ show, «The Masked Singer». Ένα πολύ ιδιαίτερο concept που έρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση και θα μας κρατήσει συντροφιά τα βράδια της Πέμπτης. Στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι ο Σάκης Ρουβάς και στις καρέκλες των τεσσάρων κριτών-ντετέκτιβ κάθονται οι Νίκος Μουτσινάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Θοδωρής Μαραντίνης και , φυσικά, η Αθηνά Οικονομάκου.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, πήραμε μια πολύ μικρή γεύση από το super stylish outfit που προετοίμασε η Αθηνά και το fashion team της για αυτή την βραδιά, που αναμέναμε με αγωνία.


https://www.instagram.com/p/CbuDPcWg3u1

Η Αθηνά Οικονομάκου με δημιουργία της Celia Kritharioti.

Την εμφάνιση της αποψινής πρεμιέρα έχει αναλάβει η στυλίστρια Νικόλ Παναγιώτου, η οποία επιμελείται το styling πολλών αγαπημένων καλλιτεχνών, φροντίζοντας πάντα το αποτέλεσμα να ξεπερνά τις προσδοκίες μας. Αυτή την φορά η Αθηνά θα φορέσει ένα φόρεμα δια χειρός Celia Kritharioti, ένα από τα πιο διάσημα couture atelier της Ελλάδας. H κυρία Kritharioti δημιούργησε ένα για την Αθηνά ένα ολόχρυσο φόρεμα, με μακριά ημιδιάφανα μανίκια και εντυπωσιακά κρόσσια με λαμπερούς λίθους, που απογειώνουν το glam και χαρίζουν απίστευτη κίνηση στο σώμα.

277624150 123177600303461 3457702354275803711 n

Τα παπούτσια της είναι του Steve Maden, από την εταιρία Nak, ενώ το εντυπωσιακό hair style επιμελήθηκε ο Νικόλας Βιλλιώτης, έχοντας διαλέξει ένα sleek χαμηλό ponytail, που αναδεικνύει το πρόσωπο.

Εξίσου εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες που είδαμε στο Instagram account της Αθηνάς από την επίσημη φωτογράφηση του show, όπου φοράει ένα maxi φούξια gown, με εντυπωσικαό ντεκολτέ και σκίσιμο. Τα μαλλιά και η όλη αισθητική του outfit αποπνέουν ένα old Hollywood αέρα.


https://www.instagram.com/p/Cbsxq0NtRqE

Ανυπομονούμε για την λαμπερή βραδιά!

Διαβάστε επίσης:

Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish τζιν jackets αν θες να βγεις τώρα για shopping

Η Σοφία Καρβέλα σου δείχνει πώς να βάλεις τα western booties την άνοιξη