MTV Video Music Awards: Οι κυρίες που περπάτησαν με στυλ στο κόκκινο χαλί

MTV Video Music Awards: Οι κυρίες που περπάτησαν με στυλ στο κόκκινο χαλί

Δεν ήταν πολλές οι διάσημες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν χτες το βράδυ στο κόκκινο χαλί, αλλά ήταν σίγουρα αξιομνημόνευτες.

vmas12011
vmas22011
vmas32011
vmas42011
vmas52011

Beyonce
Εγκυμονούσα και απαστράπτουσα η Beyonce χτες ντεμπούταρε παιδί και super chic εμφάνιση μαζί. Με το υπέροχο πορτοκαλί Lanvin φόρεμα της ήταν μακράν η κομψή και εντυπωσιακή παρουσία του κόκκινο χαλιού.


Selena Gomez
Η μικρή και τρισχαριτωμένη τραγουδίστρια που δεν συμπαθούμε καθόλου μας εξέπληξε θετικά στη χτεσινοβραδινή εμφάνιση της στα MTV Video Music Awards ως μάγισσα/βαμπιρέλλα με τη μαύρη Julien McDonald τουαλέτα της.


Zoe Saldana
Φρέσκια και με τις πιο εντυπωσιακές λεπτομέρειες η πρωταγωνίστρια του Avatar τόλμησε με δερμάτινο Barbara Bui φόρεμα και Balenciaga λεοπάρ παπούτσια. Μια αγριόγατα στο κόκκινο χαλί.


Jessie J
Με πατερίτσες και body suit εμφανίστηκε η Jessie J δείχνοντας υπέροχη στα μαύρα και αποδεικνύοντας πως είναι μία αγωνίστρια του στυλ που είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για μία εκκεντρική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ακόμα και όταν δεν είναι αρτιμελής.


Crystal Reed
Με vintage ensemble εμφανίστηκε η νεαρά celebrity του MTV με mini φούστα και αέρινη μπλούζα σε συνδυασμό με σκοτεινό make up για να δείξει ότι ένα όμορφο κορίτσι που υπακούει στις επιταγές του γκροτέσκ μπορεί να αποκτήσει attitude και στυλ στο λεπτό.