Το παραμυθένιο couture Valentino νυφικό της Nicola Peltz ήταν ένα πραγματικό έργο τέχνης

Ναταλία Κατσακιώρη
Το παραμυθένιο couture Valentino νυφικό της Nicola Peltz ήταν ένα πραγματικό έργο τέχνης

Nicola Peltz και Brooklyn Beckham, Φωτογραφίες: German Larkin για την Vogue, Instagram/@germanlarkin 

Ένα νυφικό πραγματικά ονειρεμένο στον πιο luxury γάμο της χρονιάς.

Χθες πραγματοποιήθηκε ο γάμος της χρονιάς. Μιλάμε φυσικά για τον γάμο των Brooklyn Beckham και Nicola Peltz, με το ζευγάρι να ανταλλάσσει όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης στο Palm Beach, σε μία εντυπωσιακή έκταση δίπλα στην θάλασσα, η οποία ανήκει στην οικογένεια της νύφης.

Η Nicola ήταν μία πραγματικά παραμυθένια νύφη με το custom Valentino νυφικό της, να ενσαρκώνει το απόλυτο όνειρο της σύγχρονης πριγκίπισσας. Η ίδια, μαζί με την στυλίστρια της Leslie Fremar, επέλεξαν ένα άκρως ρομαντικό wedding gown, σε minimal γραμμή, με προσεγμένες λεπτομέρειες. Για την δημιουργία του χρειάστηκε σχεδόν ένας ολόκληρος χρόνος με συζητήσεις, fittings και αλλαγές με τον ίδιο τον creative director του Maison Valentino, Pierpaolo Piccioli, αλλά και με το haute couture atelier του οίκου στην Ρώμη.

Το haute couture Valentino νυφικό της Nicola.

Η ίδια η γραμμή του φορέματος ήταν άκρως απλή και κομψή, όπως αρμόζει σε μία τόσο όμορφη και νέα νύφη, χωρίς να έχουν προσθέσει το παραμικρό κέντημα ή κάποιο άλλο διακοσμητικό στοιχείο πάνω στο νυφικό της. Τα τούλινα opera gloves από γαλλική δαντέλα και το τεράστιο ασορτί πέπλο που αγκάλιαζε ολόκληρο το νυφικό και την maxi ουρά του, που ακουμπούσε το πάτωμα, μεταμόρφωσε το όλο look σε ένα όνειρο.

Η μαμά της νύφης, θέλοντας, μάλιστα να εκπληρώσει την παράδοση του «something blue», έκανε μία μικρή έκπληξη στην κόρη της, ράβοντας σε συνεννόηση με το ατελιέ, ένα μικρό μήνυμα μέσα από την φούστα του νυφικού της με μπλε κλωστή. Το ίδιο, μάλιστα, έκανε και η ίδια η Nicola, γράφοντας ένα label, στο Dior κοστούμι του γαμπρού.

Ο Brooklyn Beckham ήταν ιδιαίτερα κομψός, μέσα στο Dior μαύρο tuxedo του, έχοντας επιλέξει να φορέσει λευκό παπιγιόν και μία μικρή αλυσίδα από διαμάντια από την Anita Ko, ένα δώρο από τους γονείς της Nicola.

Όλη η υπόλοιπη οικογένεια Beckham ήταν εξίσου λαμπερή, με την «πεθερά» Victoria Beckham να κλέβει την παράσταση για άλλη μία φορά με την elegant επιλογή της. Η ίδια φόρεσε ένα maxi slip dress, μία άκρως ασυνήθιστη επιλογή για γάμο, και όμως τόσο ταιριαστή για την περίσταση. Πρόκειται φυσικά για ένα κομμάτι από την συλλογή της, που δεν ήταν ένα απλό slip dress, αλλά ένα metallic φόρεμα, που άγγιζε τα όρια της couture, με λεπτομέρειες από δαντέλα στο ντεκολτέ και την πλάτη. Το χρώμα του ήταν, μάλιστα ιδανικό για την βραδιά, αντανακλώντας τα χρώματα του ωκεανού.

https://www.instagram.com/p/CcKf9CwsbSk

Ο David, Romeo και Cruz Beckham ήταν επίσης άκρως κομψοί και κλασικοί με μαύρα tuxedos και παπιγιόν, ενώ η Harper ήταν φυσικά ένα από τα παρανυφάκια.