Θυμάσαι τα 00s tracksuits; Φέτος επανέρχονται και η Μαρία Σολωμού σου δείχνει πώς να τα φορέσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Θυμάσαι τα 00s tracksuits; Φέτος επανέρχονται και η Μαρία Σολωμού σου δείχνει πώς να τα φορέσεις

Η επιστροφή των 00s είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν και οι φόρμες που τόσο αγαπήσαμε επανέρχονται.

Το ότι τα 00s κάνουν την μεγάλη τους επάνοδο, το έχεις καταλάβει. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη αρκετά ξεκάθαρο σε όλες, ποια από τα Y2K trends θεωρούνται κατάλληλα και στο σημερινό ντύσιμο και ποια όχι. Έχουμε δει την επιστροφή των low rise παντελονιών, τα baggy jeans, τα super cropped tops, αλλά και όλα τα αξεσουάρ από τα 00s, τα οποία πολλές από εμάς μάλλον ήθελαν να ξεχάσουν.

Αλλά ας μην είμαστε αρνητικοί. Με το σωστό styling και τις σωστές επιλογές, μπορείς και εσύ να φέρεις το Y2K style στα μέτρα σου, χωρίς να υιοθετήσεις άκριτα όλες τις τάσεις, πράγμα που λίγο πολύ κάναμε δυστυχώς στα 00s.

Αυτή την φορά θα μιλήσουμε για ένα ιδιαίτερα αγαπητό κομμάτι της street κουλτούρας των 00s, που φορέσαμε σε εκδρομές και cool parties και έγινε συνώνυμο της άνεσης. Μιλάμε για την satin like αθλητική φόρμα μας, με τα τρουκς στο πλάι, που άνοιγαν και δημιουργούσαν το πιο sexy σκίσιμο που θα μπορούσε να έχει ένα tracksuit. Συνήθως είχε ρίγες και τα favorite χρώματα ήταν το μαύρο, το άσπρο, το μπορντό και το σκούρο πράσινο. Αυτή, λοιπόν, η λογική, του παντελονιού με τα τρουκς στο πλάι που ανοίγουν, έρχεται ξανά στο προσκήνιο και η Μαρία Σολωμού έχει ήδη υιοθετήσει την τάση.

Η Μαρία Σολωμού με τα πιο cool παντελόνια της άνοιξης.

Η Μαρία Σολωμού έχει ούτως ή άλλως ένα ανατρεπτικό στυλ. Μόλις, λοιπόν, μπήκαμε και επισήμως στην άνοιξη και η θερμοκρασία άρχισε να ανεβαίνει, η Μαρία έκανε την εμφάνιση της στην πόλη με το νέο της αγαπημένο παντελόνι. Μία μαύρη, φαρδιά φόρμα με λευκές ρίγες και κουμπιά στο πλαϊνά, τα οποία έχει ανοίξει για το απόλυτο Y2K look. Συμπλήρωσε το σύνολο με atheliesure κομμάτια, όπως ένα λευκό cropped tank top και ένα oversized μαύρο, αμάνικο γιλέκο τύπου puffer.

https://www.instagram.com/p/Cbz-36rA___

Εκτός, όμως από τις φόρμες, φαίνεται πως το συγκεκριμένο style θα το δούμε αυτή την σεζόν και σε denim παντελόνια. Η Μαρία φοράει ήδη ένα κομμάτι από την νέα collection της Project Soma, με την συγκεκριμένη λεπτομέρεια. Πάρε έμπνευση από τα δύο casual looks της Μαρίας Σολωμού και επένδυσε και εσύ σε παντελόνι με 00s αισθητική.

https://www.instagram.com/p/CcAjA2ctRuY