Η Φαίη Σκορδά με λευκό αέρινο σύνολο έκανε την πιο elegant εμφάνιση

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Φαίη Σκορδά με λευκό αέρινο σύνολο έκανε την πιο elegant εμφάνιση

Ένα outfit γεμάτο κίνηση που μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι.

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και το μυαλό όλων μας τρέχει ήδη προς το καλοκαίρι. Οι θερμοκρασίες βέβαια δεν το επιτρέπουν ακόμα, ωστόσο εμείς δεν πτοούμαστε και φέρνουμε το καλοκαίρι λίγο πιο κοντά μέσα από τα καθημερινά μας outfits.

Στο ίδιο mood φαίνεται πως βρίσκεται και η Φαίη Σκορδά, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει να μας δείχνει κάποια από τα items που θα φορέσουμε τους επόμενους μήνες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Φαίη είναι μία γυναίκα που αγαπά την μόδα και τα statement κομμάτια, που φροντίζει να αναδεικνύει με το ιδανικό mix and match.

Αυτή την φορά την είδαμε με ένα υπέροχο λευκό σύνολο, αέρινο και δροσερό, το οποίο προσάρμοσε στην εποχή με τα κατάλληλα items και αξεσουάρ.

Το λευκό σύνολο της Φαίης είναι ότι θέλεις να φορέσεις στην βραδινή σου έξοδο.

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε μία wide leg λευκή παντελόνα σε plisse, με το πιο ανάλαφρο ύφασμα. Από πάνω την σέταρε με ένα cropped top σε ασορτί λευκό χρώμα, με plisse υφή επίσης, αλλά σε πιο ήπιο αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο top είναι κρουαζέ και κολακεύει πάρα πολύ το ντεκολτέ.

Και ενώ οι περισσότερες θα διαφωνήσετε αμέσως, λέγοντας πως το είναι ένα μάλλον καλοκαιρινό outfit, η Φαίη έκανε τις πιο έξυπνες επιλογές στο styling, διαλέγοντας ένα μπλε petrol σακάκι και ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, για να κατεβάσει τους τόνους και να φέρει το όλο look στην άνοιξη.

https://www.instagram.com/p/CcN_x6oNt9-

Το συγκεκριμένο σύνολο είναι ιδανικό για μία βραδινή έξοδο ή ακόμη και για ένα κάλεσμα, τώρα που έχουν αρχίσει τα invitations σε γάμους και βαφτίσεις.