Όλες οι εμφανίσεις της Katy Perry στα φετινά MTV Video Music Awards

Όλες οι εμφανίσεις της Katy Perry στα φετινά MTV Video Music Awards

Από τη Lady GaGa το περιμενάμε, αλλά τελικά ήταν η Katy Perry αυτή που άλλαξε τα περισσότερα ρούχα της βραδιάς.

Αυτή η pop star που συνήθως κάνει είσοδο με αβγά, πασχάλια, απόστρατους, gay και κατατρεγμένους και τραβά τα βλέμματα με τις στυλιστικές της επιλογές είναι η Lady GaGa. Για πρώτη φορά όμως, τα ηνία στον αγώνα του στυλ και της υπερβολής η GaGa τον έχασε από την Katy Perry που της πήρε και το βραβείο για το καλύτερο video της χρονιάς.

Η Katy Perry αρχικά εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με σινουά inspired look του Atelier Versace και ασορτί παρασόλ για να μας πει ότι κατέφθασε στα βραβεία λίγο μετά από τη βόλτα σε κήπο με κερασιές στο Τόκυο.

Μετά από λίγο ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει ένα βραβείο και άλλαξε σε ένα Christian Dior Haute Couture που συνδύασε με ένα Philip Treacy headpiece κύβος στην απόχρωση του κίτρινου.

Και ενώ όλοι πίστεψαν ότι δεν έχει φέρει άλλες αλλαξιές η Katy προσφώνησε την Adele σε μία δαντελένια μοβ Tom Ford τουαλέτα.

Και επειδή όλο το βράδυ δεν πρόλαβε να κάνει κανέναν να βαρεθεί στυλιστικά στην έξοδο τόλμησε με ένα Johnny Wujek για τη Furne One φόρεμα που φτιάχτηκε με σπασμένα βινύλια ειδικά για την μάλλον εκκεντρική pop star. Με τόσες αλλαγές όλη τη βραδιά ενδέχεται να έχασε και ένα κιλό το κορίτσι.