Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο χαριτωμένο skirt suit με ελληνική υπογραφή

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο χαριτωμένο skirt suit με ελληνική υπογραφή

Τα matching σύνολα είναι το πιο βολικό outfit της άνοιξης και η Κατερίνα Καινούργιου το ξέρει καλά!

Πόσο δύσκολο είναι να δημιουργήσεις ένα σύνολο από την αρχή; Για τις περισσότερες από εμάς, πάρα πολύ. Ειδικά αν είναι πρωί, αν θέλεις να φύγεις γρήγορα για την δουλειά σου, αν είναι άνοιξη και ο καιρός κάνει τα δικά του παιχνίδια και αν γενικότερα σου λείπει η απαραίτητη έμπνευση.

Ευτυχώς, όμως η μόδα έχοντας πλέον κατανοήσει τις γυναίκες και τις ανάγκες τους, έχει φέρει στο προσκήνιο τάσεις και προτάσεις που κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη, χωρίς να χάσουμε κάτι από την stylish διάθεση μας. Γιατί έτσι είναι πλεόν η κάθε σύγχρονη γυναίκα που αγαπά την μόδα, θέλει να νιώθει απόλυτα ελεύθερη, χωρίς να πρέπει υποχρεωτικά να φορέσει φόρμες ή ένα athleisure look, για να είναι άνετη. Έτσι, αγκαλιάσαμε τα wide leg φαρδιά παντελόνια, τα ανάλαφρα φορέματα, τις midi φούστες και φυσικά τα combo sets.

Γενικά, τα matching sets είναι ότι πιο εύκολη από άποψη styling, μιας και δεν χρειάζεται στην πραγματικότητα να κάνεις κάτι extra εσύ. Το αγαπημένο σου brand έχει κάνει όλη την δουλειά για σένα. Ειδικά τα all over printed sets είναι από τα πιο fashion forward combos της γκαρνταρόμπας μας, με τα χρώματα και τα μοτίβα τους να δίνουν όλο το ενδιαφέρον σε μία εμφάνιση. Το υπόλοιπο accessorizing μπορεί να είναι απόλυτα minimal.

To skirt suit της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου αγαπά πολύ τα sets, είτε είναι printed, είτε είναι μονόχρωμα. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράζεται μαζί μας όλα τα σύνολα της από την καθημερινή της εκπομπή και όχι μόνο, θα την δείτε συχνά με matching sets σε υπέροχες γραμμές, που τονίζουν την σιλουέτα.

https://www.instagram.com/p/CdGfjTNIAFd

Αυτήν την φορά επέλεξε ένα skirt suit με ιδιαίτερο fit, από την γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια Stefania Vaidani, που είναι και η αγαπημένη της, αφού η Κατερίνα κάνει συχνά εμφανίσεις με ρούχα από τις συλλογές της. Πρόκειται για μία mini φούστα και ένα ασορτί cropped πουκάμισο με έντονους ώμους, που κουμπώνει στο πλάι. Σε ένα ενδιαφέρον λευκό και κόκκινο print, που δίνει μία dazzling αίσθηση στα μάτια, είναι ένα ιδιαίτερο σύνολο που απογειώνει την θηλκότητα. Η Κατερίνα το συνδύασε με λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα και χρυσές αλυσίδες στο λαιμό.