Like a New Yorker: 7 ανοιξιάτικα looks από την Leandra Medine που είναι κάτι παραπάνω από έμπνευση

Ναταλία Κατσακιώρη
Like a New Yorker: 7 ανοιξιάτικα looks από την Leandra Medine που είναι κάτι παραπάνω από έμπνευση

Leandra Medine for Closed, campaign photos from www.closed.com

Φέρε τον αέρα της πιο cool Νεοϋορκέζας στα σύνολα σου, ακολουθώντας τα πιο stylish outfits που συγκεντρώσαμε για σένα.

«Λένε πως οι γυναίκες στην Νέα Υόρκη, είναι οι πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου,» έλεγε η τηλεοπτική Carrie Bradshaw στο θρυλικό Sex And The City. Λοιπόν,δεν ξέρω αν είναι πράγματι οι πιο όμορφες, είναι όμως σίγουρα οι πιο stylish γυναίκες που έχεις δει ποτέ. Κλασική μητρόπολη της μόδας, η Νέα Υόρκη φημίζεται για το ανατρεπτικό street style που θα δεις να ξεχωρίζει στις πιο νεαρές ηλικίες, και τα απίστευτα designer pieces που θα θαυμάσεις στις μεγαλύτερες κυρίες της πόλης.

Οι Νεοϋορκέζες ακροβατούν ανάμεσα στο classic και elegant, και στο ανατρεπτικό, το πρωτότυπο, αλλά και το efortless cool, ένας συνδυασμός σπάνιος, που πραγματικά ακούγεται μάλλον απίθανο να τον πετύχει κανείς σε ένα και μόνο look. Και, όμως, είναι αλήθεια. Μία από αυτές τις γυναίκες που έχουν χαράξει με την παρουσία τους τον κόσμο της μόδας είναι και η Leandra Medine Cohen. Πρώην founder του Man Repeller και style icon, η Leandra συγκαταλέγεται στις προσωπικά αγαπημένες μου περσόνες, με το Instagram account της να σε κάνει να κολλάς για ώρες σκρολάροντας.

Master του layering, βασίλισσα των χρωμάτων και εξερευνήτρια όλων των νέων high brands, η Leandra έχει κάτι το ασυνήθιστο, το μοναδικό και συνάμα τόσο οικείο στα looks της, που σε κάνει να θέλεις να βάλεις τα πιο τρελά ρούχα σου και να απολαύσεις την βόλτα σου στο κέντρο της πόλης. Και όλο αυτό μόνο για πλάκα! Αυτό είναι ίσως και το κλειδί της επιτυχίας της, το γεγονός ότι έχει διατηρήσει την fun πλευρά της μόδας ζωντανή, χωρίς να παίρνει τον εαυτό της και πολύ στα σοβαρά.

New Yorkers in spring: your best inspo.

Η άνοιξη είναι ίσως η ωραιότερη εποχή της πόλης, προσφέρεται για ατέλειωτες βόλτες, ποτά, early dinners και περιπάτους, όλα μέσα στο κατάλληλο σύνολο φυσικά. Ρίχνοντας μία ματιά στο Instagram account της Leandra ξεχωρίσαμε 7 φανταστικά spring outfits που θα θέλεις να αντιγράψεις asap! Χρώματα, patterns, κλασικά κομμάτια, edgy αξεσουάρ και μπόλικη φαντασία σε ένα απολαυστικό styling class by Leandra.

1. Beige παντελόνι + κόκκινο t-shirt + tie dye πουκάμισο + mini bag + ballerinas σε έντονο χρώμα

leandra-medine-2.jpg

2. Μαύρη mini φούστα σε άλφα γραμμή + μαύρο puff sleeve top + αθλητικές κάλτσες + metallic slingbacks

leandra-medine-3.jpg

3. Denim βερμούδα + denim πουκάμισο + πλεκτό γιλέκο + ψηλοτάκουνα πέδιλα

leandra-medine-6.jpg

4. Φούστα με ιδιαίτερη υφή + tank top + κλασικό tweed σακάκι + flat slingbacks

leandra-medine-1.jpg

5. Μαύρο tailored παντελόνι + white tee + δερμάτινο jacket με studs + flat minimal σανδάλια

leandra-medine-5.jpg

6. Biker shorts + πλεκτή ζακέτα μαρινιέρα + μαντήλι στο λαιμό + sneakers

leandra-medine-7.jpg