5 ανοιξιάτικα outfits για να φορέσεις ό,τι καιρό και αν κάνει

Ναταλία Κατσακιώρη
5 ανοιξιάτικα outfits για να φορέσεις ό,τι καιρό και αν κάνει

Μήπως ο καιρός σε έχει μπερδέψει και δεν ξέρεις τι να βάλεις; 5 προτάσεις για σένα.

Μπορεί να διανύουμε μόλις τις πρώτες μέρες του Μαίου, αλλά οι περισσότερες έχουν ήδη το μυαλό τους στο καλοκαίρι. Λίγο ο καιρός, λίγο οι μέρες ανάπαυλας που πήραμε και οι υψηλές θερμοκρασίες που θύμησαν summer time, και τα πρώτα καλοκαιρινά items προστέθηκαν αμέσως στα everyday σύνολα μας. Μπορεί ο καιρός και οι συνθήκες της χώρας μας να το επιτρέπουν, ωστόσο μην παρασέρνεσαι, γιατί όπως μπορείς να διαπιστώσεις και μόνη σου, το βράδυ έρχεται αυτή η ανοιξιάτικη ψύχρα.

Εκτός, όμως, από τις βραδινές σου εξόδους που θέλουν προσοχή στο styling, ακόμη και στις καθημειρνές σου δουλειές στην πόλη, καλό θα ήταν να φοράς ένα σύνολο που να μπορεί να καλύψει όλες τις πιθανές μεταβολές της θερμοκρασίας. Ειδικά τις τελευταίες μέρες η βροχή αναλάσσεται με τον ήλιο και η ζέστη με το κρύο, οπότε κάθε γυναίκα που αγαπά την μόδα και το styling σίγουρα ψάχνει την χρυσή τομή ανάμεσα στα καλοκαιρινά, ανοιξιάτικα και χειμερινά ρούχα της ντουλάπας της.

Πριν μπερδευτείς και αντιμετωπίσεις το χάος μπροστά στην γεμάτη ντουλάπα σου, σημείωσε τις παρακάτω συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις κάθε look πετυχημένο. Και με την λέξη πετυχημένο εννοούμε ένα outfit ταυτόχρονα άνετο και κομψό.

spring-looks-weather-3.jpg

Αρχικά, με έχεις ακούσει δεκάδες φορές να σου μιλάω για το layering. Βάλτο, λοιπόν, καλά στο μυαλό σου και προσπάθησε να εφαρμόσεις ίσως το μοναδικό styling trick που αξίζει να ξέρεις. Την άνοιξη ένα σύνολο σε στρώματα με ελαφριά, ίσως cropped κομμάτια από μέσα και ελαφριά πανωφόρια, πουκάμισα και jacket συνδυασμένα έξυπνα, θα σου λύσει τα χέρια. Φέτος, το χρώμα είναι στο πλευρό σου με το colorblocking να είναι η μεγαλύτερη τάση. Μην φοβηθείς να μπλέξεις μοτίβα, prints και διαφορετικά patterns, αν σου αρέσουν οι πειραματισμοί. Αν πάλι δεν τα πας καλά με τα combos, τότε θα σου έλεγα να αξιοποιήσεις τα essentials της ντουλάπας σου, σε ασφαλείς, stylish συνδυασμούς.

Εμείς σου προτείνουμε 5 καθημερινά σύνολα που μπορείς να βάλεις ότι καιρό και αν κάνει:

1. Neutral κοστούμι + πουκάμισο με μεγάλο γιακά + sneakers

spring-looks-weather-1.jpg

2. Plisse φούστα + t-shirt + knitted γιλέκο + running sneakers

spring-looks-weather-2.jpg

3. Midi μαύρη φούστα + off shoulder ή puffed sleeved ρομαντικό top + πολύχρωμα mules + tote bag

spring-looks-weather-6.jpg

4. Λευκό denim παντελόνι + tank top + δερμάτινα sneakers + μαντήλι δεμένο στο λαιμό + καμπαρντίνα

spring-looks-weather-5.jpg

5. Maxi printed φούστα + λευκό t-shirt + oversized σακάκι + σαγιονάρες + shopping bag

spring-looks-weather-7.jpg