Η Αθηνά Οικονομάκου είναι η βασίλισσα του bohemian chic -Άλλο ένα σύνολο που το αποδεικνύει

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Αθηνά Οικονομάκου είναι η βασίλισσα του bohemian chic -Άλλο ένα σύνολο που το αποδεικνύει

Το πιο cool style για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δευτερούλα και μετά από ένα Σαββατοκύριακο με θερμοκρασίες οριακά καλοκαιρινές, το μυαλό μας έχει αρχίσει να τρέχει σε ακρογιαλιές -δειλινά. Και πιο είναι το πρώτο βήμα για να έρθεις λίγο πιο κοντά στο καλοκαίρι; Η καθημερινή σου γκαρνταρόμπα, φυσικά. Εξάλλου εδώ και σχεδόν ένα μήνα τα καθαρά χειμερινά items έχουν μπει σε ντουλάπες και πατάρια και όλες έχουμε προσθέσει ένα summer touch στα looks μας.

Δεν είναι, βέβαια, μόνο η λαχτάρα μας να νιώσουμε λίγο καλοκαίρι αυτή που μας κάνει να αναζητούμε τα πρώτα καλοκαιρινά pieces στο καθημερινό μας styling, αλλά και η αντικειμενική ζέστη που θέλει ανάλαφρες υφές, αέρινα ρούχα και χαρούμενα χρώματα, ασορτί με το summer mood ης πόλης.

Ένα από τα styles που κυριαρχεί το καλοκαίρι διαχρονικά είναι το bohemian στυλ. Τα κρόσσια, οι hippy style γραμμές, τα suede σανδάλια, τα crochets και όλη αυτή η boho αισθητική ταιριάζει μοναδικά με την εικόνα του ελληνικού καλοκαιριού. Αν θες και εσύ να ακολουθήσεις το bohemian chic style με απόλυτη επιτυχία, τότε ρίξε μια ματιά στο Instagram profile της Αθηνάς Οικονομάκου και πάρε το απαραίτητο inspo.

Η Αθηνά Οικονομάκου με printed bohemian set.

Το ότι αγαπάμε το στυλ της Αθηνάς το ξέρεις. Το ότι είναι η βασίλισσα του bohemian chic, επίσης πρέπει να το έχεις καταλάβει, αφού εδώ και πολλά χρόνια η Αθηνά έχει μία συνέπεια στις επιλογές της, διαλέγοντας πάντα υπέροχα floral prints, μακριά αέρινα φορέματα, cowboy boots, μεγάλα καπέλα με boho διακόσμηση και πέδιλα διακοσμημένα με edgy κρόσσια. Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και τα αξεσουάρ της.

https://www.instagram.com/p/CdabcQeNSQJ

Αυτή την φορά επέλεξε ένα matching total printed set σε έντονο μπλε και πορτοκαλί χρώμα, με mini φούστα και ασορτί cropped top με flared μανίκια, που δένει κάτω από το στήθος. Το συνδύασε με ένα vintage style τσόκερ και ένα ζευγάρι πέδιλα που απογείωσαν το bohemian cool style της Αθηνάς. Σε μαύρο χρώμα και gladiator look, φτάνουν μέχρι το γόνατο, ενώ τα πυκνά κρόσσια που έχουν μπροστά δίνουν υπέροχη κίνηση στο όλο look.

https://www.instagram.com/p/CcX-xZCNaq1