Total white: Με φούστα ή παντελόνι; Η Μπέττυ Μαγγίρα απογείωσε και τα δύο combos

Ναταλία Κατσακιώρη
Total white: Με φούστα ή παντελόνι; Η Μπέττυ Μαγγίρα απογείωσε και τα δύο combos

To πιο chic χρώμα της γυναικείας γκαρνταρόμπας μας εισάγει στο καλοκαίρι.

Δεν υπάχει αμφιβολία ότι το λευκό είναι το χρώμα του καλοκαιριού. Το πιο δροσερό και ανάλαφρο χρώμα, που κάνει το μυαλό μας να ονειρεύεται ακρογιαλιές-δειλινά και μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην αγαπημένη σεζόν του χρόνου. Βέβαια, πλέον, τα fashion girls έχουν εντάξει το λευκό και στην παλέτα των χειμερινών χρωμάτων, και δικαίως, αφού η κομψότητα ενός άσπρου item δεν συγκρίνεται.

Αν εσύ, ωστόσο, ανήκεις στα κορίτσια εκείνα που φοβούνται το λευκό μέσα στο χειμώνα (μην ξαναρχίσουμε την συζήτηση ότι το λευκό δίνει όγκο, δεν ισχύει!), ήρθε η στιγμή να το βάλεις στην ζωή σου και πάλι μέσα στον Μάιο. Και γιατί όχι να ακολουθήσεις την απόλυτη μονοχρωμία και να δημιουργήσεις ένα total white look.

Η Μπέττυ Μαγγίρα ποντάρει στο διαχρονικό elegance του λευκού χρώματος και μας προτείνει, όχι ένα, αλλά δύο σύνολα με πρωταγωνιστή το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού. Το ένα μάλιστα με φούστα και το άλλο με την chic παντελόνα, που μπορείς να εντάξεις στο πρωινό business look σου.

Total white statement: Η Μπέττυ Μαγγίρα πιο κομψή από ποτέ με λευκά outfits.

Το ότι λατρεύουμε το στυλ της Μπέττυς είναι φανερό. Το ότι θέλουμε, επίσης, όλα τα items της γκαρνταρόμπας της είναι αυτονόητο. Ειδικά τα δύο μονόχρωμα total white σύνολα που φόρεσε αυτή την εβδομάδα. Το πρώτο ήταν από την επίσκεψη της στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη με ψηλόμεση wide leg παντελόνα και τσάκιση, ενώ από πάνω φόρεσε ένα πολύ απλό top σε στενή γραμμή και sexy ντεκολτέ. Το μόνο που έσπασε διακριτικά την εικόνα του απόλυτου άσπρου ήταν οι pointe zebra γόβες της σε λευκό και grey.

https://www.instagram.com/p/Cda6aSRgrww

Στο δεύτερο post την είδαμε με ένα stretched knitted set του ελληνικού brand Combos knitwear. Η midi φούστα της με το μπροστινό σκίσιμο ανέδειξε μοναδικά την σιλουέτα της, ενώ από πάνω φόρεσε το matching top της συγκεκριμένης φούστας, με πολύ απλή αλλά εξίσου κολακευτική γραμμμή. Τα διάφανα ψηλοτάκουνα mules της απογείωσαν το styling, με το κόκκινο πεντικιούρ της και το silver studs να βάζουν ένα rock glam στοιχείο στο look.

https://www.instagram.com/p/Cddg_3gMnan