Οι πενηντάρες του κόκκινου χαλιού στο φεστιβάλ Βενετίας έκλεψαν όλα τα βλέμματα

Οι πενηντάρες του κόκκινου χαλιού στο φεστιβάλ Βενετίας έκλεψαν όλα τα βλέμματα

Όσο περισσότερα χρόνια αν κουβαλά κάποια, τόσο πιο στυλάτη είναι;

Μέχρι τώρα στο κόκκινο χαλί είδαμε πολλές παρουσίες της διεθνούς showbiz να περπατάνε και να θαμπώνουν με την παρουσία τους στις πρεμιέρες των ταινιών. Και εκεί που περιμέναμε το νέο αίμα να κατακτήσει τις καρδιές μας με το στυλ τους και τη φρεσκάδα τους, ήταν τελικά οι κυρίες που πλησιάζουν ή έχουν περάσει τα πενήντα αυτές που κατάφεραν να κλέψουν τα βλέμματα, τα φλας των φωτογράφων και τα διθυραμβικά σχόλια των fashion editors.

Η Cindy Crawford που εμφανίστηκε με maxi κόκκινη τουαλέτα Roberto Cavalli μας έπεισε ότι δεν έχει περάσει μέρα από την εποχή που κυκλοφορούσε dvd αεροβικής γυμναστικής.

Η Marisa Tomei δεν φοβήθηκε να βάλει ένα Erdem φόρεμα με έντονο print και βγήκε κερδισμένη και πιο νέα από ποτέ, ακόμα και αν έχει δει αρκετούς Μαΐους.

Τέλος η βασίλισσα της pop (που μάλλον έκπτωτη τη λέμε πλέον) Madonna έκανε δύο εμφανίσεις που έβαλαν κάτω όλες τις εικοσάρες του κόκκινου χαλιού. Μία με συντηρητικό L'Wren Scott ασπρόμαυρο cocktail dress και μετά άλλη μία με τουαλέτα Vionnet στις αποχρώσεις του όχι και τόσο γνωστού χρώματος, baby blue.

Ψηφίζουμε πενηντάρες δαγκωτό για τις στυλάτες παρουσίες του festival και το δηλώνουμε απρόκλητα.