Η Όλγα Τρέμη με λευκό πουκάμισο σου δείχνει πως να απογειώσεις τα staples της ντουλάπας σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Όλγα Τρέμη με λευκό πουκάμισο σου δείχνει πως να απογειώσεις τα staples της ντουλάπας σου
Lefteris_Partsalis

Ένα λευκό πουκάμισο με ιδιαίτερες λεπτομέρειες είναι η καλύτερη επιλογή για τα καλοκαιρινά μας σύνολα.

Άλλη μία μοναδική εκπομπή από την κυρία Όλγα Τρέμη, άλλη μία μοναδική εμφάνιση, αντάξια των όσων μας έχει συνηθίσει. Όλα αυτά τα χρόνια της τηλεοπτικής της παρουσίας είναι ένα διαχρονικό style icon, που επιλέγει μία σειρά από κομψά outfits σε κάθε της βήμα, εντός και εκτός τηλεοπτικού αέρα. Μια γυναίκα με αξεπέραστη κομψότητα, η οποία γνωρίζει πολύ καλά τα δυνατά της σημεία και φροντίζει να τα αναδεικνύει.

Μπαίνοντας στους καλοκαιρινούς μήνες η κ.Τρέμη ακολουθεί πιο ανάλαφρες επιλογές που συμβαδίζουν με την εποχή, αφήνοντας για λίγο τα αυστηρά σακάκια και τα tailored fits και υιοθετεί ένα summer look, με ανάλαφρα κομμάτια , τα οποία όμως παράλληλα υποστηρίζουν απόλυτα την δημοσιογραφική της ιδιότητα και το elegance που την χαρακτηρίζει.

Στην τελευταία της εμφάνιση για την εκπομπή της Meeting Point, στο Newsbomb.gr, φόρεσε ένα all time classic staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας, το λευκό πουκάμισο και σου δείχνει πώς να ανανεώσεις τα office looks το καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, η κ. Τρέμη μαζί με την στυλίστρια Βάσω Μπάρκα, επέλεξαν για αυτή την εκπομπή μία λευκή πουκαμίσα από το ελληνικό brand Callista crafts, από τα Attica Department Stores. Οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που το έκαναν να ξεχωρίζει, όπως οι μικρές πτυχώσεις στα μανίκια και τον γιακά και το δέσιμο στην μέση.

olga-tremi-(4).jpg

Το πουκάμισο συνδυάστηκε ιδανικά με ένα στενό υφασμάτινο beige παντελόνι και ασορτί peep toe sling backs, στους ίδιους τόνους. Η όλη εμφάνιση συμπληρώθηκε με λεπτεπίλεπτα κοσμήματα σε χρυσό, με μικρούς διακριτικούς λίθους και πάλι σε ζεστές αποχρώσεις.

Στην συνέντευξή του στο Meeting Point ο Αλέξης Τσίπρας δίνει και το στίγμα του «νέου ΣΥΡΙΖΑ» μετά το συνέδριο, στέλνοντας καθαρά μηνύματα προς όλες τις εσωκομματικές τάσεις και ομάδες. Ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει επίσης πεπεισμένος για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, επαναφέρει τον στόχο της προοδευτικής διακυβέρνησης από τις πρώτες κάλπες της απλής αναλογικής, ενώ απαντά στην θέση Ανδρουλάκη ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν θα κάνει πρωθυπουργό ούτε τον Μητσοτάκη ούτε τον Τσίπρα» λέγοντας: «Τον Τσίπρα δεν θα τον κάνει πρωθυπουργό ο κ. Ανδρουλάκης, θα τον κάνει ο ελληνικός λαός».

Δείτε την εκπομπή παρακάτω: