Μποτάκια το καλοκαίρι; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου δείχνει πώς να τα φορέσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Μποτάκια το καλοκαίρι; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου δείχνει πώς να τα φορέσεις

Όσο και αν σου ακούγεται out of season, τα μποτάκια μπορούν να γίνουν ένα αγαπημένο παπούτσι και για το καλοκαίρι.

Μποτάκια το καλοκαίρι; Σίγουρα η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό είναι ότι τρελαθήκαμε. Με τα 35αρια να μας επισκέπτονται αυτό το Σαββατοκύριακο και τα κλιματιστικά να ανάβουν, το τελευταίο πράγμα που σου έρχεται στο νου να φορέσεις είναι μποτάκια. Και έτσι, όπως, το σκέφτεσαι, μάλλον θα έχεις δίκιο.

Βέβαια, αν διαβάζεις αυτή τη στήλη μόδας και είσαι φανατική του Queen.gr, τότε θα με έχεις ακούσει πολλές φορές να μιλάω για την seasonless μόδα. Τη μόδα που δεν έχει πλέον εποχή, κανόνες και στερεότυπα, τη μόδα που έχει κάνει τη ζωή μας πιο δημιουργική και ελεύθερη, δίνοντας στον καθένα το δικαίωμα και την ευκαιρία να φοράει ότι θέλει. Φυσικά, υπάρχει και ο παράγοντας της πρακτικότητας, οπότε εδώ είναι που έρχονται οι super συμβουλές μας, για να ξεμπλέξουν το κουβάρι που έχει δημιουργηθεί.

Ναι, τα μποτάκια φοριούνται και καλοκαίρι. Το θέμα, όμως, είναι ποια ακριβώς μποτάκια. Αν ένα summer styling με ένα ζευγάρι booties σε ενθουσιάζει, τότε ακολούθησε την πρόταση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με cowboy booties.

Η Σταματίνα είναι γνωστό ότι αγαπά την τα minis. Φυσικά, αν κάποια γυναίκα έχει τα καλλίγραμμα πόδια της, τότε καλά κάνει και επιμένει στις mini επιλογές. Έτσι, βρήκε το πιο fashionable και ανατρεπτικό τρόπο να συνδυάσει ένα καλοκαιρινό shorts suit, δίνοντας του μία bohemian νότα.

Φόρεσε, λοιπόν, ένα beige κοστούμι με λεπτή μαύρη ρίγα, το οποίο αποτελείται από ένα loose σακάκι με ζώνη στη μέση και ένα κοντό ασορτί σορτσάκι, και ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι cowboy booties. Τα western μποτάκια ακολουθούσαν την χρωματική παλέτα του outfit, με το λευκό, το μαύρο και το καφέ να πρωταγωνιστούν. Σε suede δέρμα, είναι η απόλυτη επιλογή για την καλοκαιρινή περίοδο, αν θες να συνδυάσεις ανατρεπτικά τα shorts σου και τις mini φούστες σου.

https://www.instagram.com/p/CeLZINxj_Go