Η Kate Middleton επένδυσε στο χρώμα για την τελευταία μέρα του Platinum Jubilee

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Kate Middleton επένδυσε στο χρώμα για την τελευταία μέρα του Platinum Jubilee

Για το κλείσιμο των εορτασμών η Δούκισσα του Cambridge διάλεξε ένα υπέροχο λαμπερό χρώμα που σφράγισε την εμφάνιση της.

Οι εορτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ συνεχίζονται και σήμερα με αμείωτο ρυθμό στη βρετανική πρωτεύουσα. Το Λονδίνο έχει φορέσει τα γιορτινά του, όπως και ολόκληρη η χώρα, προκειμένου να τιμήσουν τα 70 χρόνια της μονάρχη στον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου,την μακροβιότερη μονάρχη στην ιστορία του.

Σήμερα οι εορτασμοί ολοκληρώνονται με τους πάντες να είναι στους δρόμους για το Platinum Jubilee Pageant, ένας είδος παρέλασης που θυμίζει και ένα μεγάλο πάρτι μεταμφιεσμένων, με παρέλαση και νούμερα μπροστά από royals και απλό λαό. Πιο συγκεκριμένα θα δούμε ένα μεγάλο show με μαριονέτες αλλά και πολλούς celebrities, οι οποίοι θα αναπαραστήσουν τις κορυφαίες στιγμές στην ζωή και την βασιλεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, δίνοντας όλοι τον καλύτερο τους εαυτό, αφού τα βλέμματα όλου του πλανήτη είναι στραμμένα στη βρετανική πρωτεύουσα εδώ και μέρες.

Britain Platinum Jubilee

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, που με τις εμφανίσεις τους κλέβουν κάθε φορά την παράσταση. Τα φλας πέφτουν στην μελλοντική βασίλισσα και νυν Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, η οποία κάθε μέρα ξεπερνά τον εαυτό της, σε κομψότητα και στυλ.

Britain Platinum Jubilee

Το magenta φόρεμα της Kate έκλεψε τα βλέμματα.

Η Kate Middleton πήρε, λοιπόν, την θέση της στις κερκίδες προκειμένου να παρακολουθήσει την παρέλαση, μαζί με τον Πρίγκιπα Williams και τα τρία τους παιδιά. Ο μικρός Πρίγκιπας Louis έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις με τις αστείες γκριμάτσες του, αφού όπως φαίνεται είναι ο ανήσυχος της οικογένειας.

Britain Platinum Jubilee
Britain Platinum Jubilee

Για αυτή την τελική βραδιά η royal Kate Middleton επέλεξε μετά από μία σειρά εμφανίσεων σε ανοιχτόχρωμες, pale αποχρώσεις, αν εξαιρέσουμε το κόκκινο-mandarine coat φόρεμα του Eponine London, να βάλει και πάλι λίγο χρώμα. Ένα χρώμα που θα ταιριάζει με το παιχνιδιάρικο ύφος της βραδιάς, αλλά θα χαρίζει και την απαραίτητη κομψότητα. Έτσι, την είδαμε στην θέση της με ένα μακρυμάνικο magenda dress, με ντραπέ στο στήθος και κλειστή λαιμόκοψη. Έδωσε μάλιστα λάμψη με ένα ζευγάρι ιδιαίτερα σκουλαρίκια με πολύτιμους λίθους.

Στο κλασικό chic style που την χαρακτηρίζει, η Kate ήταν και πάλι υπέροχη, με ένα απλό φουστάνι στο πιο χαρακτηριστικό χρώμα.