MTV Movies & TV Awards: Pop και νεανικά, τα red carpet looks της βραδιάς ενθουσίασαν την Gen Z

Ναταλία Κατσακιώρη
MTV Movies & TV Awards: Pop και νεανικά, τα red carpet looks της βραδιάς ενθουσίασαν την Gen Z

Το κατακόκκινο χαλί στρώθηκε και φέτος προκειμένου να υποδεχτεί τα μεγαλύτερα ονόματα της αμερικάνικης σκηνής.

Άλλη μία λαμπερή βραδιά πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, με τα MTV Movies & TV Awards να πραγματοποιούνται στo Barker Hangar της Καλιφόρνια. Όλοι οι stars της μεγάλης αλλά και της μικρής οθόνης βρέθηκαν σε μία τελετή που τα είχε όλα: βραβεία, τραγούδι, εντυπωσιακές παρουσίες και πολλή μόδα.

Οι κυρίες έφθασαν στο red carpet, επιλέγοντας outfits από τους μεγαλύτερους οίκους και τους πιο διάσημους σχεδιαστές, δίνοντας αυτό ακριβώς που χρειαζόταν η βραδιά. Έναν elegant τόνο με pop στοιχεία και elevated διάθεση. Η αλήθεια είναι πώς φέτος δεν είδαμε πολύ χρώμα, με τις περισσότερες καλεσμένες να εμφανίζονται με total black outfits, παρόλο που διανύουμε ήδη τον πρώτο επίσημο μήνα του καλοκαιριού.

Τα βλέμματα έκλεψε αμέσως η Vanessa Hudgens με την μπλε custom δημιουργία της Vera Wang. Με off shoulder μανίκια, drape μανίκια και ασύμμετρες μύτες να παίζουν με τον αέρα, ήταν όσως η πιο ανάλαφρη και δροσερή εμφάνιση της βραδιάς. Η star της σειράς Euphoria, που σάρωσε τα βραβεία, Sydney Sweeney επέλεξε ένα Y2K inspired σύνολο από την Miu Miu, με mini glittery φούστα και ένα τύπου polo cropped top.

https://www.instagram.com/p/CecZkxqpnqp

Στις total black εμφανίσεις ξεχωρίσαμε, φυσικά, την JLo, που έχει καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από την λίστα των πιο καλοντυμένων γυναικών. Ultra sexy, με σύνολο Mônot, μαγνήτισε τα φλας με το βαθύ ντεκολτέ του leather corset που επέλεξε για την βραδιά. Φυσικά δεν θα μποορύσαμε να μην μιλήσουμε για το 00s idol Paris Hilton, που έφτασε, κυριολεκτικά, απαστράπτουσα, με ένα baby blue maxi φόρεμα από το brand Sol Angelann και ασορτί silver γάντια.

Τα καλύτερα red carpet looks της βραδιάς: