Pastel waves: Η Ζέτα Μακρυπούλια με ένα look ιδανικό για το γραφείο

Ναταλία Κατσακιώρη
Pastel waves: Η Ζέτα Μακρυπούλια με ένα look ιδανικό για το γραφείο

Ένα πουκάμισο και ένα ενημερωμένο παντελόνι αρκούν για να ανανεώσουν το πρωινό office look σου.

Ποιος είπε ότι τα pastels φοριούνται μόνο την άνοιξη; Η συγκεκριμένη χρωματική παλέτα είναι ιδανική και για το καλοκαίρι, αλλά γιατί όχι, και τον χειμώνα με το κατάλληλο styling. Στην προκειμένη θα τα δούμε σε ένα look της Ζέτας Μακρυπούλια, που είναι ιδανικό για το γραφείο.

Γενικότερα, η Ζέτα είναι ένα από τα αγαπημένα μας style icons, αφού οι εμφανίσεις της από την καθημερινή της εκπομπή είναι όλες πολύ προσεγμένες και πάντα ενημερωμένες. Μαζί με τον στυλίστα της Χρήστο Αλεξανδρόπουλο έχουν δημιουργήσει ένα στυλ που ταιριάζει ιδανικά στη Ζέτα, με κλασικά items αλλά και παιχνιδιάρικα στοιχεία, τα οποία ταιριάζουν και στον χαρακτήρα της.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, οι δυο τους δημιούργησαν ένα άνετο και cool outfit, σε pastel αποχρώσεις, που είναι τέλειο για να πάρεις το απαραίτητο inspo, που θα ανανεώσει την διάθεση σου, κάθε πρωί που δεν ξέρεις τι να φορέσεις μέσα στο καλοκαίρι και την τόση ζέστη. Ένα tailored παντελόνι και ένα σατέν πουκάμισο αρκούν.

Η σημερινή έμπνευση έρχεται από την Ζέτα Μακρυπούλια και την παλέτα των pastels.

Η Ζέτα αξιοποίησε έξυπνα δύο από τα πιο δυνατά χρώματα της σεζόν, τα οποία ανήκουν στα πιο αγαπημένα pastels, το ψυχρό χρώμα της μέντας και το baby blue. Το συγκεκιρμένο μπλε που χρησιμοποίησε σε αυτό το look είναι μία πολύ εκπλεπτυσμένη απόχρωση, που αντικαθιστά έξυπνα το συνηθισμένο και πλέον βαρετό γκρι χρώμα, το οποίο φοράμε συνήθως.

Το satin πουκάμισο στο χρώμα της μέντας συνδυάζεται ιδανικά με το συγκεκριμένο wide leg παντελόνι, που έχει ένα από τα πιο κολακευτικά fits, με ψηλή μέση, πιέτες και μήκος που φτάνει πάνω από τον αστράγαλο. Από κάτω η Ζέτα επέλεξε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules σε έντονο πράσινο χρώμα, με λαμπερά strass, τα οποία και έδωσαν έναν glam τόνο. Τα αξεσουάρ είναι περιττά, σε ένα τόσο εντυπωσιακό look που είναι καλό να κρατήσεις σε minimal βήματα.

https://www.instagram.com/p/CegUn85sGRU
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232099